Klei dakpannen

Al onze producten zijn fictief gemaakt door klei, met een productieproces van goed gevormd in Mold en fijn gekookt door oven, ze kunnen goed worden gedaan in Unglazed, Mat-geglazuurd of Glanzend geglazuurd oppervlak met optionele kleuren meer dan 20. Aanpassingskleuren zijn ook beschikbaar voor elke dakpan en...

Productdetails

De dakpannen van de klei

Al honderden jaren zijn dakpannen met klei de populairste dakkeuze. Enkele van de beste klei dakpannen zijn handgemaakt, maar ze zijn duur. De meeste klei dakpannen worden gestookt en gehard om de traditionele emmer dak vorm te behouden en de sterkte van elke klei dakpannen te verhogen. Afhankelijk van de manier waarop het kleidak wordt afgevuurd, wordt het kleurenbereik dat elke tegel zal produceren bepaald. Terracotta krijgers en paarden zijn de meest relevante kleur van klei dakpannen.


Productparameter


Model

ML-001

Grondstoffen

Het rode kleilichaam van de aard

Kleuren

Geel, groen, rood, grijs, kastanjebruin


Tegel Gezichtsbedekkende ogen

ProductiemethodeGeëxtrudeerd, geglazuurd, gestookt in tunneloven
DrukbestendigheidWeerstand tegen compressie>1800N
Temper weerstandHoge temperatuur gestookt in oven≥1250°C

clay roof tiles

Keramische dakpannen zijn weerbestendig - Klei en betonnen dakpannen staan bekend om hun duurzaamheid en het vermogen om tegen harde wind, hagel en zelfs vuur te weerstaan. Kleidak gaat lang mee – Een gloednieuw kleidak gaat een leven lang mee. In feite is het niet ongehoord voor klei daken te duren meer dan 50 jaar.


Functies:


1. Het wordt eerst gemaakt in het droge poeder stempelen vormen proces. Na te zijn afgevuurd bij een hoge temperatuur van ongeveer 1250 graden, heeft het het voordeel van niet-vervorming. Het lost het probleem van de moeilijke bestrating veroorzaakt door vervorming van de geëxtrudeerde tegel.
2. Vaststelling van de verneveling proces, het heeft sterke anti-bevriezing prestaties na hoge temperatuur bakken, die de moeite van laag peeling en barsten veroorzaakt door bevriezing en ontdooien in alpine regio's oplost.
3. De wetenschappelijke minerale glazuur formule wordt aangenomen om ervoor te zorgen dat de kleur van de glazuur laag blijft ongewijzigd voor een lange tijd, en lost het probleem van verkleuring en zwartmaken van andere gespoten dakpannen.
4. Het exclusieve waterdichte ontwerpoctrooi heeft het daklekkageprobleem van miljoenen huishoudens opgelost.
5. De wetenschappelijke vorm kan het ideale effect van wind- en warmte-isolatie bereiken.
6. Het product wordt gevormd door een hoge druk van 1.800 ton en gestookt bij hoge temperatuur. Het heeft de voordelen van hoge dichtheid, hoge sterkte en drukbestendigheid, waardoor je vrij op het dak lopen, gemakkelijk te bouwen; duurzaam en nooit verkleuring.


Hot Tags: klei dakpannen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like