Leistenen dakpannen

Al onze producten zijn fictief gemaakt door klei, met een productieproces van goed gevormd in mal en fijn gekookt door oven, ze kunnen goed worden gedaan in ongeglazuurd, mat geglazuurd of glanzend geglazuurd oppervlak met optionele kleuren meer dan 20. Aanpassingskleuren zijn ook beschikbaar voor elke dakpan en ...

Productdetails

Kwaliteit is de eerste overweging. Wij bieden de serie platte dakpannen van wereldklasse, die door klanten wordt geprezen om zijn gladde standaardafwerking en designuitstraling. Platdakpan is het eenvoudigste type en ze worden in regelmatige overlappende rijen geplaatst. Vlakke tegels zijn meestal gemaakt van klei.


Productparameter


Model

T-stijl tegel

Grondstoffen

Natuur rode klei lichaam

Kleuren

Geel, groen, rood, grijs, kastanjebruin


Gezichtsbedekkingstegel

FabricagemethodeGeëxtrudeerd, geglazuurd, gebakken in tunneloven
DrukweerstandWeerstand tegen compressie> 1800N
TemperweerstandOp hoge temperatuur gebakken in oven≥1250 ° C


T-style tile

Als alternatief voor klei of leisteen hebben de keramische dakpannen van Marley' s uitstekende prestaties en kunnen ze het uiterlijk geven van andere GG-quot; natuurlijke GG-quot; producten. De kleuropties zijn vergelijkbaar met klei, met een reeks van rood, oranje, bruin en grijs. Esthetisch lijken betonnen stenen meestal erg op klei.


Constructiemethode:

Een materiaal

Watts van vaste wegen hebben voornamelijk de spijkers, stevige lijn, staal en mortel bodem drie, kunnen kiezen op basis van het dak met de situatie, de materiaalspecificaties hieronder:

1, watt was: gebruik stalen spijkers met een diameter van 3,5 mm, lengte is genoeg om watt op te hangen om verder artikel over de grootte van de dikte 3/4 te gebruiken. Dakrandtegels, randtegels, elk stuk moet stalen spijkers spijkeren.

Artikel 2, hang watt: gebruik 30 mm brede, hoge 15 mm rechte nerf ongevoerd bovenkleding hout (via anticorrosieve verwerking heeft de voorkeur).

3 en flocculen lijn: gebruik de diameter van 0.9 mm (# 22) clematis roest.

4, mortel: cement, ShouShiHui en zand, volgens de verhouding van 1: 3: 5 voeg water toe om papperig te worden; Gebruikt in dak" deel, kan een paar linnen doek toevoegen met zacht dutje om scheuren te verminderen.

5, pigment: volgens de aankoop van het materiaal van de kleur van het oppervlak van de tegel, toewijzen in witte cementmortel aan de binnenkant, roer tot dicht bij de kleur van de watt, naaien met mortel.

6 en goten bord: met de dakoverdracht gebruiksvoorwaarden om metalen materiaal te roesten heeft de voorkeur.

Ten tweede, tools

Snijmachine, grijze lepel, stelpoten, inktfontein, industriële doek, etc.

Drie, dakverwerking

1, doe een waterdichte behandeling

(1) C dak waterdichte behandeling: kan kiezen voor cementadditieven, waterdicht materiaal of andere met waterdichte materiaalverwerking;

(2) houten dak waterdichte behandeling: algemeen gebruiken velen waterdichte materiaalverwerking door.

2, maak de dakbedekking schoon en bewaar de steiger

Cover pannendak moet eerst schoongemaakt worden, en gezalfd plat en droog, vooral RC dak met hout slijpplaat zal de grove slijplaag gelijkmatig zijn, want de platte dakpan kan dicht plakken, om netjes te bedekken. In het geval van hoge gebouwen, moet de steiger worden gereserveerd om te bedekken nadat de voltooiing van de gesloopte watt is voltooid.

Vier, de constructiemethoden

1, horizontale lay-out: volgens constructietekening, met MoXian rechts laterale spreiding markeren watt van afstand, voor zover mogelijk grote dakbedekking in effectieve grootte zorgt voor slechte binnenkant aanpassen om niet te besparen op watt voor het principe.

Artikel 2, watts kruisigen: een kroonlijst op, langs de laterale MoXian spijker dakrand tegel eerste artikel (30 x 30 mm), dan nagel hangen artikel watts (30 x 15 mm), is aan het dak genageld. Nageltegel cohesie plaats kan worden gelaten voor de ruimte 10 mm, om het vocht kwijt te raken.

3, longitudinale lofting: volgens constructietekening, met MoXian correcte longitudinale afstand, markeringsspreiding, voor zover mogelijk in de eindige grootte, zorgt voor een slechte binnenkant om niet te snijden in watt voor het principe.

4, via de kraan of de mens, de noodzaak om een ​​kraan naar het pannendak te brengen, moet de bouwpositie verlaten, gemiddeld zo geplaatst dat de constructie. Als het geval is, duik van tevoren goede koperen, stalen nagels.

5, dekkingsdak: de kroonlijst gas, langs de longitudinale MoXian gebruikelijke gewoonte-reeks dekking nr. E1-E7-E54-E7 (platte watt), afhankelijk van de situatie kies je stalen spijkers, mortel doorboorde onderste regel of vast.

6, bedekkingsnok: na de dakbedekking, dicht bij de bovenkant van het belangrijkste ding aan beide zijden moet tussen de 180 mm openingen blijven, in het mortelpad, en dan bouwen door met stenen of stenen te stenen nok tegel, pigment mortel afvegen groef voegen opvullen na de opdracht.

7, reinig de mortel van glazen tegels, elke dag in de voltooiing van het lichaam en ten slotte, kleurstofprocessen, op tijd om de vaatdoek schoon te vegen met een aarden gezicht, om de straten schoon en helder te houden.


slate roof tiles


Hot Tags: leien dakpannen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like