Spaans pannendak

Al onze producten zijn fictief gemaakt door klei, met een productieproces van goed gevormd in mal en fijn gekookt door oven, ze kunnen goed worden gedaan in ongeglazuurd, mat geglazuurd of glanzend geglazuurd oppervlak met optionele kleuren meer dan 20. Aanpassingskleuren zijn ook beschikbaar voor elke dakpan en ...

Productdetails

Spaanse pannendaken geven uw huis een unieke uitstraling en vormen een aanvulling op veel verschillende huisstijlen. Deze spaanse pannendaken zijn bestand tegen slecht weer en beschermen tegen schade door insecten, kleine dieren en knaagdieren. Het rot niet, het is zelfs bestand tegen vuur. Huiseigenaren in Atlanta die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame daken, moeten overwegen om een ​​spaans pannendak te gebruiken.


Productparameter


Model

S1

Grondstoffen

Natuur rode klei lichaam

Kleuren

Geel, groen, rood, grijs, kastanjebruin


Gezichtsbedekkingstegel

FabricagemethodeGeëxtrudeerd, geglazuurd, gebakken in tunneloven
DrukweerstandWeerstand tegen compressie> 1800N
TemperweerstandOp hoge temperatuur gebakken in oven≥1250 ° C


spanish tile roof

Kleidakpannen kunnen 100 jaar of langer worden gebruikt. Als u mooie dakpannen van klei wilt die niet veel aandacht nodig hebben, zijn spaanse pannendaken een goede keuze. Bij beschadiging van de terracotta dakpannen kunnen ze afzonderlijk worden vervangen om het werk gemakkelijker te maken. Spaanse pannendaken bieden veel goede woonstijlen, zelfs niet mediterraan of Spaans. Ons ontwerpteam kan u helpen bepalen of dit dakmateriaal geschikt is voor uw huis.


KENMERKEN:

1. de kleur is rijk, in staat om sterke architecturale kleurkeuzes te ondersteunen.

2. licht, mode, niet gemakkelijk om op te stappen, een lange levensduur.

3. de lijnstructuur is soepel, met de trend van traditionele en geavanceerde structuur.

4. de constructie is handig, de bergpan hoeft niet afzonderlijk te worden toegewezen en de dakpanproducten van de villa zijn geïntegreerd.


Hot Tags: spaans pannendak, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like