60x60 cm witte porseleinen rustieke vloertegel

Model: HW6611
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Matt

Productdetails

De60x60 cm witte porseleinen rustieke vloertegelof tegels levert een serie bijpassende zachtwitte tegels, inclusief decoratieve en puur witte wandtegels en deze bijpassende witte vloertegels. Dit mooie, vervallen en chique assortiment is een ideale keuze voor iedereen die modieuze, eenvoudige rustieke witte tegels wil.

In dit seizoen kun je de industriële uitstraling van je huis creëren door tegel rustiek toe te voegen. Wit, geschikt voor gebruik in elke ruimte in de hele ruimte. De rustieke tegelvloer is gemaakt van porselein. Het is zeer duurzaam en heeft een zachte matte afwerking.


Productparameter

Model

HW6611

Type

Rustieke tegel

Grootte

600 x 600 mm (60 x 60 cm)

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte

Matte afwerking

Deze stijltegel is ons nieuwe designproduct. Het heeft meerdere kanten met één ontwerp. Er zijn verschillende formaten met 600x600mm / 800x800mm / 600x1200mm. Deze stijl heeft twee ontwerpen: antiek oppervlak en glanzend gepolijst oppervlak. Welke tegels u ook kiest om bij uw huis te passen, we kunnen een complete set bijpassende sets leveren

60x60 cm White Porcelain Rustic Floor TileOnze fascinerende witte porseleinen rustieke vloertegel 60x60 cm, die een natuurlijke uitstraling geeft aan uw huis en buitenruimte. De rustieke porseleinen vloertegel is zeer geschikt om ongelukken te voorkomen in kwetsbare keukens en badkamers. Deze mooie puur witte vloertegels zijn zeer geschikt voor het creëren van traditionele of moderne dessins.

Rustieke tegels zijn prachtige modulaire vloertegels die verkrijgbaar zijn in 4 natuurlijke verschillende veranderingen die kunnen helpen bij het creëren van een verscheidenheid aan natuurlijke verschijningen. Deze rustiek ogende witte vloertegels zijn gemaakt van vorstbestendig kwaliteitsporselein en zijn ook ideaal als vloertegels voor buiten.

Hot Tags: 60x60 cm witte porseleinen rustieke vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like