Bakstenen muurtegels keuken

Welkom bij deze verzameling populaire, moderne en multifunctionele stenen keuken met tegels. Deze metrotegels hebben modieuze golvende randen en zullen echte persoonlijkheid aan uw huis geven. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op de retro-inrichting van de Londense metro, die de stijl heeft van de metro ...

Productdetails

Welkom bij deze verzameling populaire, moderne en multifunctionele stenen keuken met tegels. Deze metrotegels hebben modieuze golvende randen en zullen echte persoonlijkheid aan uw huis geven. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op de retro-inrichting van de Londense metro, die de stijl van de metro uit de jaren 1920 heeft. Ze hebben een verscheidenheid aan correcte en levendige tonen om uit te kiezen.

Op de muren en vloeren hebben we een andere set bakstenen muurtegels keuken om uit te kiezen. Het bereik is anders in grootte, vorm en stijl.Productparameter

Model

75307L

Materiaal

Porselein

Grootte

75x300mm

Dikte

9.5mm

Absorptie

0,5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en ivoorbeige kleur

Gebruik

Gebruikt in vloer of muur

Oppervlakte

Gepolijste afwerking

Functie

Zuurbestendige, antibacteriële, antislip, slijtvaste badkamerwandtegel

bakstenen wandtegels keuken (3)

bakstenen muurtegels keuken (5)

bakstenen wandtegels keuken (6)

Een populaire geglazuurde keramische metrotegel. klassiek glanzende zwarte metrotegels zijn perfecte retro tegels voor badkamers of keukens.

Subway-wandtegels zijn erg populair vanwege hun unieke kenmerken en charme. Deze geglazuurde wandtegel is geen uitzondering, het biedt een zachte kleur van mooie keukenmuurpannen en een zachte neutrale kleur. De 75 x 300 mm keukenmuurtegels zullen een vleugje kleur aan de muur geven en zorgen voor prachtige kleuren.

De gewaagde metro-wandtegel is een zachte zwarte tint, die kan worden gecontrasteerd met witte cementslurrie of kan worden gecombineerd met zwarte cementslurrie, wat een levendig effect oplevert. Zwarte metrotegels kunnen worden gebruikt voor de hele muur als een frame of spatwaterdicht bord, vooral geschikt voor de trend van stedelijke modetegels die worden gecoördineerd met industriële en stalen accessoires.Informatie over de verpakking

keuken met bakstenen wandtegels (2)
Onze fabriek

bakstenen wandtegels keuken (1)Over ons

Uw vraag met betrekking tot ons product en prijs zal worden beantwoord binnen 24 uur.

Goed opgeleide en ervaren medewerkers beantwoorden al uw vragenprofessionals in het Engels.

Werktijd: 24 uur online.

OEM is zeer welkom.

Uw zakelijke relatie met ons zal vertrouwelijk zijn voor een derde partij.

Goede after-sales service aangeboden, neem dan terug als je vraag hebt.FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A: 1. Over de kwaliteit, we zijn de exporteur voor 13 jaar, de goede zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens produceren en voor laden, en zou de inspectie foto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is uw MOQ?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20 GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal Pakket, Klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen om het volledig te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.


Onderzoek