60 cm x 30 cm geglazuurde keramische wandtegels

Model: HJL361209
Grootte: 300 x 600 mm (aangepast)
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 13%

Productdetails

Geglazuurde keramische wandtegels van 60 cm x 30 cm zijn de beste keuze voor uw muren, omdat ze gemakkelijk te reinigen, waterdicht en goed onderhouden zijn, zullen de keramische geglazuurde wandtegels de komende jaren een nieuwe look behouden. De tegel die je kiest voor de 60cm x 30cm geglazuurde keramische wandtegels hebben ook een grote impact op de algehele sfeer en voelen de stijl van de kamer. Wil je een unieke esthetiek creëren, dan speelt je keuze voor keramische geglazuurde wandtegels een belangrijke rol.

Als keramische tegelbedrijf hebben we een reeks prachtige keramische geglazuurde wandtegels, die allerlei stijlen beslaan, van mode, moderne stijl tot klassieke traditionele uitstraling. U kunt overwegen om gladde gepolijste keramische vloertegels te gebruiken. Als je goedkope wandtegels maakt, breng dan wat nieuwe stijlen aan je huismuren.


Productparameters

Model

HJL361209

Materiaal

Keramiek

Grootte

300 x 600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

13%


60cm X 30cm Glazed Ceramic Wall TilesGetextureerde wandtegel is een soort hoogwaardige 60 cm x 30 cm geglazuurde keramische wandtegel, die doet denken aan stoffen. Onze slijtvaste rustieke wandtegel met geglazuurde afwerking verhoogt de dromerige duurzaamheid en creëert verbluffende effecten op de muren en vloeren van het hele huis. Extra grip en slipvaste oppervlakken maken de keramische wandtegels porselein ideaal voor keukens, badkamers en natte ruimtes.Hot Tags: 60 cm x 30 cm geglazuurde keramische wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like