Wandtegels voor slaapkamers

Model : HJL361210H
Grootte : 300 x 600 mm (aangepast)
Materiaal : keramiek
Dikte : 10 mm
Wateropname : 13%

Productdetails

We willen een slaapkamer met stijl en persoonlijkheid, niet alleen meubels en designelementen. We hebben verschillende keramische wand- en vloertegels ontworpen om de slaapkamer te versieren en uniek te maken. Vanwege het ontwerp van de wandtegels in de slaapkamer met vrijwel onbeperkte esthetiek en kleurbereik, zijn wandtegels met keramische beglazing de ideale keuze om een delicate en warme slaapkameromgeving te creëren. Keramische geglazuurde wandtegels hebben ook een uitstekende warmtegeleiding.

De meest modieuze en snelle manier om de visuele monotonie van de slaapkamer te doorbreken, is het ontwerp van de wandtegels van de slaapkamer te upgraden. Het zal uw kamer er niet alleen modieus uit laten zien, maar ook robuust. HANSE-keramiek heeft een aantal super modieuze wandtegels voor de slaapkamer gemaakt, met een ongeëvenaarde kunstenaarschap en innovatieve technologie. Deze keramische wand- en vloertegels zijn uitvoerig gemaakt en kunnen op vele manieren worden gebruikt.


Productparameters

Model

HJL361210H

Grootte

300x600mm

Materiaal

keramisch

Dikte

10mm

Waterabsorptie

13%


Wandtegels voor slaapkamers


De afmeting van 60 cm x 30 cm geglazuurde keramische wandtegels presenteert een moderne stijl en creëert stedelijke elegantie voor uw ruimte. Naast zijn veelzijdigheid in ontwerp en textuur, heeft keramische geglazuurde wandtegels ook matte en satijneffecten, waardoor het zeer visueel en tactiel is. Als een ideale aanvulling op een hedendaags ontwerp en een visueel aantrekkelijke decoratie, zal de rustieke wandtegel een geweldige indruk maken en ervoor zorgen dat u de bocht voor bent.

Elk stuk keramische geglazuurde wandtegel en elke tegel is een microkosmos van creativiteit en gepersonaliseerd effect. Van eenvoud tot de top, deze keramische wandtegels van China zijn zowel eclectisch als geweldig. Onze ongelooflijke bijpassende rasterserie zal uw muren zeker levendig maken.


FAQ

1. Bent u een handelsmaatschappij of fabriek?
We zijn handelsmaatschappij met fabriek. We produceren zelf producten en we betrekken ook bij andere samenwerkende fabrieken, wat een concurrerende prijs en productvariëteit garandeert.
2. Hoe ken ik uw kwaliteit?
Gedetailleerde foto's met een hoge oplossing en een gratis voorbeeld kunnen onze kwaliteit verifiëren.
3. Ik ben een huiseigenaar en heb een kleine hoeveelheid nodig, wat moet ik doen?
Neem contact op met ons verkoopteam als het op voorraad is of als we lokaal een distributeur hebben.
4. Kan ik een huis-aan-huisdienst krijgen? Of kan ik de tegels aan mijn deur laten bezorgen?
Ja, wij bieden levering aan uw deurdienst, waardoor uw werk veel eenvoudiger wordt.
5. Kan ik eerst een monster krijgen? En hoe wordt het opgeladen?
Ja, gratis monster is beschikbaar met vracht verzamelen of prepaid.
6. Wat als de tegels tijdens het transport kapot zijn?
Al onze producten zijn verzekerd en onze after-sales specialisten staan voor u klaar als er zich problemen voordoen.

Hot Tags: slaapkamer wandtegels ontwerp, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like