Glanzende zwarte keramische wandtegels

Model: 751507P
Grootte: 75x150mm
Kleur: Zwart
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Geglazuurd / glanzend

Productdetails

Een populaire glanzend zwart klein formaat baksteenvormige schuine randzwarte wandtegels--metro tegel. Deze permanente glanzende keramische zwarte wandtegels zijn ideaal voor badkamer of keukenmuren. Bestel monsters van Metro-tegels online en lever ze gratis af.


Productparameter

Model

751507P

Item

De tegel van de metro

Type

Aaa

Grootte

75x150 mm

Materiaal

Keramische

Oppervlaktebehandeling

Geglazuurd / glanzend

Rang

AAA/1e keuze


 black wall tiles

 

Black Wall Tiles Kitchen


  

Deze baksteenvormige retro metro wandtegel zal een moderne en moderne uitstraling toevoegen aan uw badkamer of keuken muren. De fantastische schuine kant van de metro voegt een unieke glans aan uw muur. Deze flexibele metro wandtegels zijn gebaseerd op ondergrondse of metrotegels, die kunnen worden gebruikt in verschillende technologieën, van horizontale of verticale bakstenen tot visgraat.

Door simpelweg het toevoegen van deze zwarte geglazuurde keramische metro tegel, voeg duisternis en moderne uitstraling aan uw muur gebied. Deze modieuze en modieuze geglazuurde keramische metro tegel zijn onderdeel van onze keuze, met behulp van een slank rechthoekig ontwerp - zeer geschikt voor het renoveren van binnenruimtes - of badkamer, keuken of woonkamer. Ze hebben een glimmende glans.


Feather:

De keramische metrotegel is prachtige geglazuurde tegel met 2 verschillende oppervlakken en 3 randtypes, waaronder platte, afgeschuinde en brood-look randen. Tegel met brood-look rand steekt licht uit, op zoek als een opgeblazen brood dat net uit de oven wordt gehaald. Het is een specifiek product van ons bedrijf, terwijl andere bedrijven niet kunnen produceren.

1) Ondersteuning voor gepersonaliseerde maatwerk,Ongeacht de achtergrond muur patroon, grootte, proces, kan worden gepersonaliseerde maatwerk, voor u om de meest comfortabele huis te creëren.

2) Voorname leven ontsnappen aan de luxe charme. Natuursteen textuur delicate glanzend, zodat de hele woonkamer muur is zeer artistieke smaak een waardige sfeer.

3) Door middel van geavanceerde rooster positionering en multi-layer kromming slijpen technologie. Lijn carving effect realistische driedimensionale gevoel van sterke

 

Collocation aanbevelen

wall tiles recommend collocation


Waarom voor ons kiezen?

Uitgerust met internationale geavanceerde keramische productielijn

Onze fabriek is eigenaar van internationale geavanceerde keramische productie-apparatuur, kreeg de ISO 9001:2008 Quality Attestation , 3C Attestation en ISO 14001:2004 Environmental Quality Attestation.

Ontwerp nieuwe producten onafhankelijk

We hebben een professioneel ontwerpteam om aan de bredere marktbehoeften te voldoen

Zorg voor producten van hoge kwaliteit

We kenden elk detail van de productie van onze producten. Vanuit de pers, de oven, de baksteen, de bestrating, ons QC-team bewaakt het hele proces van de productie. Elk product is van goede kwaliteit en we hebben perfectie nodig.

Hot Tags: Glossy Black Ceramic Wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like