Bruine keukenmuurtegels

Model: 4290
Grootte: 200x300 mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Keramiek
Dikte: 10 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst / Mat
Waterabsorptie: 10%

Productdetails

Door deze keuken te introducerenbruine wandtegels, nodig dit seizoen de warme en natuurlijke uitstraling van' in uw huis. De mooie lichtbruine kleur brengt warmte en warmte in elke kamer in huis. Ze hebben een zacht effect, mengen zoete bruine tinten en textuur. De bruine wandtegels van de keuken zijn gemaakt van porselein en zijn zeer duurzaam - en kunnen veel verkeer vergen. Ze zijn ook zeer veelzijdig voor wanden en vloeren.


Productparameter

Model

4290

Grootte

200x300 mm

Materiaal

Keramische tegel

Type tegel

Keramische tegels voor wand en vloer

Waterabsorptie

10%

Dikte

10 mm

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Oppervlakte

Gepolijst / mat afgewerkt

Voorzien zijn van

Inkjet afdrukken

Gebruik

Gebruikt voor wand en vloer, veel gebruikt in keuken, badkamer, woonkamer, enzovoort.


Kitchen Brown Wall TilesMet deze bruine wandtegels geef je je huis een fashionable retrolook. Ze hebben zeer realistische marmereffecten - complexe textuurontwerpen. Ze hebben een glanzende glans. Als onderdeel van onze keuze voor geglazuurde wandtegels met mediterraan marmereffect, zijn ze ideaal om een ​​natuurlijke uitstraling in uw huis te brengen.


Keramische wandtegels, technologievoordelen

Uitstekende productie

Geavanceerde productieapparatuur importeren en de volledig automatische intelligente inspectie en testen gebruiken om de hoge kwaliteit van elke tegel te garanderen.

Milieubescherming

De toepassing van Nano Injecting Printed Technology realiseert 98% gebruik van beglazingsmaterialen, in overeenstemming met het streven naar een koolstofarm, groen gezond leven.

Keramische wandtegels, toepassingsvoordelen

Goed uitziende en goede aangroeiwerende werking

Door een dikkere glazuurlaag te gebruiken en de beste glazuurmaterialen te importeren, is de dichtheid van de glazuurlaag hoger, waardoor mensen de indruk krijgen van zachtheid en delicatesse en een sterk aangroeiwerende werking produceren die het binnendringen van vlekken voorkomt zonder te worden gereinigd na een lang verblijf. Het is gemakkelijker voor klanten om schoon te maken en te onderhouden.

Blijf stevig vast, niet gemakkelijk om eraf te vallen

HANSE houdt de wateropname ongeveer 10% door een uniek lichaamsproductieproces toe te passen, dat de beste hechting van de tegellichamen, cement en muur realiseert, lost het probleem op dat normale tegels gemakkelijk vallen zonder lange tijd na bestrating.

Laat geen glazuur vallen, barst niet en verandert niet van kleur

HANSE door uitgebreide R& D en test, door gepatenteerde technologie toe te passen om thermische uitzettingscoëfficiënt en hygroscopische uitzettingscoëfficiënt de beste optimale portefeuille te maken, die een perfecte combinatie van lichaam en glazuurlaag garandeert. Zo voorkomen HANSE keramische tegels met succes het vallen van glazuur, barsten, verlies van oppervlaktekleur en kunnen ze 30 jaar nieuw blijven. Daarentegen zouden deze problemen zich na 3 tot 5 jaar voordoen bij normale keramische tegels.


Waarom voor ons kiezen?

1). We beloven:

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit (AAA). Zijn geslaagd voor de industriële norm (GB / T4100.1-1999) en de Europese norm als volgt.

Geen breekrand, geen speldengaatje of zwarte stip in het oppervlak, geen kleurverschil in één kleur

Geen buitensporige winst hier! De prijs die we u geven is zo laag mogelijk.

Als u een probleem heeft tijdens ons bedrijf, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen het probleem op te lossen.

2) .Onze service:

Uw vraag had betrekking op ons product& prijs wordt binnen 24 uur beantwoord.

Goed opgeleide GG-amp; ervaren personeel beantwoordt al uw vragen professioneel in het Engels.

Werktijd: 24 uur online

OEM is zeer welkom.

Uw zakelijke relatie met ons zal vertrouwelijk zijn voor elke derde partij.

Goede service na verkoop aangeboden, kom alsjeblieft terug als je vragen hebt.


Hot Tags: Bruine keukenmuurtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like