Brown keuken wandtegels

Model : 4290
Formaat : 200x300 mm
Kleur : bruin
Materiaal : keramiek
Dikte : 10 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst / mat
Wateropname : 10%

Productdetails

Met de introductie van deze keukenbruine wandtegels , nodig je de warme en natuurlijke uitstraling van dit seizoen in je huis uit. De mooie lichtbruine kleur brengt warmte en warmte in elke kamer in uw huis. Ze hebben een zacht effect, mengen zoete bruine tinten en textuuruiterlijk. Gemaakt van porselein, de keuken bruine wandtegels zijn zeer duurzaam - en vereisen mogelijk veel verkeer. Ze zijn ook zeer veelzijdig voor muren en vloeren.


Productparameter

Model

4290

Grootte

200x300 mm

Materiaal

Keramische tegel

Tegel type

Keramische tegels voor wand en vloer

Waterabsorptie

10%

Dikte

10mm

Kleur

Beschikbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Oppervlakte

Gepolijst / mat afgewerkt

Voorzien zijn van

Inkjet print

Gebruik

Gebruikt voor wand en vloer, veel gebruikt in keuken, badkamer, woonkamer en ga zo maar door.


Kitchen Brown Wall Tiles


Met deze bruine wandtegels voeg je een trendy retro-look toe aan je huis. Ze hebben zeer realistische marmereffecten - complexe textuurontwerpen. Ze hebben een glanzende glans. Als onderdeel van onze keuze aan geglazuurde wandtegels met mediterrane marmereffecten, zijn ze ideaal om een natuurlijke uitstraling aan uw huis te geven.


Keramische wandtegels, technologische voordelen

Prachtige productie

Geavanceerde productie-apparatuur importeren en de volautomatische intelligente inspectie en testen gebruiken om te zorgen voor een hoge kwaliteit van elke tegel.

Milieubescherming

De toepassing van Nano Injecting Printed Technology realiseert 98% gebruik van beglazingsmaterialen, volgens het streven naar een koolstofarm, groen gezond leven.

Keramische wandtegels, toepassingsvoordelen

Goed uitziend en goed anti-fouling effect

Met behulp van een dikkere glazuurlaag en het importeren van de beste glazuurmaterialen, is de dichtheid van de glazuurlaag hoger, waardoor mensen de indruk van gladheid en delicatesse krijgen en een sterk anti-fouling effect produceren dat penetratie van vlekken voorkomt zonder te worden gereinigd na langdurig verblijf. Het is gemakkelijker voor klanten om schoon te maken en te onderhouden.

Blijf stevig plakken, niet gemakkelijk om eraf te vallen

HANSE houdt de waterabsorptie rond de 10% door een uniek lichaamsproductieproces aan te nemen, dat de beste hechting van de tegelslichamen, cement en muur realiseert, het probleem oplost dat normale tegels gemakkelijk vallen zonder lange tijd na bestrating.

Laat geen glazuur vallen, barst niet en verandert niet van kleur

HANSE door uitgebreide R & D en testen, waarbij gepatenteerde technologie wordt toegepast om thermische uitzettingscoëfficiënt en hygroscopische uitzettingscoëfficiënt de beste optimale portfolio te maken, wat zorgt voor een perfecte combinatie van lichaam en glazuurlaag. HANSE keramische tegels voorkomen dus met succes dat het glazuur valt, barst, kleurverlies van het oppervlak en kan 30 jaar nieuw blijven. Deze problemen zouden daarentegen na 3 ~ 5 jaar met normale keramische tegels gebeuren.


Waarom voor ons kiezen?

1). We beloven:

Alle producten zijn van topkwaliteit (AAA). Zijn geslaagd voor de industriële norm (GB / T4100.1-1999) en de Europese norm als de volgende vorm.

Geen breekrand, geen pinhole of zwarte stip in het oppervlak, geen kleurverschil in één kleur

Geen buitensporige winst hier! De prijs die wij u geven is zo laag mogelijk.

Neem contact met ons op als u problemen ondervindt tijdens ons bedrijf. We zullen ons best doen om u te helpen het probleem op te lossen.

2). Onze service:

Uw vraag met betrekking tot ons product en prijs zal binnen 24 uur worden beantwoord.

Goed opgeleid en ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het Engels.

Werktijd: 24 uur online

OEM is zeer welkom.

Uw zakelijke relatie met ons zal vertrouwelijk zijn voor elke derde partij.

Goede service na verkoop aangeboden, kom alsjeblieft terug als je vragen hebt.


Hot Tags: Brown keuken wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like