Decoratieve keramische wandtegels

decoratieve keramische wandtegel 1. Productparameter 2. Productkenmerken Decoratieve keramische wandtegel Deze serie wandtegels en goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte, grijs de textuur helder, natuurlijk, delicate harmonie en balans zonder duplicatie, met. ..

Productdetails

Tegels zijn veelgebruikte materialen voor wand- en vloerdecoratie. Decoratieve keramische wandtegels zijn zeer waterdicht, decoratief en schoon.
De kleur en het patroon van de decoratieve keramische wandtegel zijn anders en de gecreëerde sfeer is anders. U kunt uw favoriete badkamerstijl creëren volgens uw favoriete stijl.

Productparameter

Type

muurtegel

Grootte

300x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte

Gepolijst afwerking


Decoratieve keramische wandtegel (6)


Decoratieve keramische wandtegels (2)


Decoratieve keramische wandtegels (3)

Kies een decadent motief voor uw ruimte met de grijze wandtegel. deze prachtige decoratieve wandtegel zorgt voor een elegant ontwerp. Deze wandtegelmuur van 300x600 mm heeft fijne lijnen van bleek en duister grijs om het een subtiel patroon te geven. Gebruik deze badkamer wandtegel ontwerpen op muren en douche omringt horizontaal. De patroonstijl biedt een unieke look om te worden gekoesterd.


Verpakking & Shipping

Decoratieve keramische wandtegels (5)Kwaliteitscontrole

Decoratieve keramische wandtegels (2)

We hebben een professioneel kwaliteitscontrole team, professionele kwaliteit inspectie-eisen, onze kwaliteit van het product inspectie, is nog nooit geprobeerd. Vlakheid, gaatjes, zwarte vlekken, kleur en krassen en andere kwaliteitsproblemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, neem dan gerust contact op met onze kwaliteitscontroleafdelingen. Ons bedrijf is een strenge kwaliteitscontrole-eisen, absoluut voldoen aan de eisen van de klant voor verzending.


Bestrating manier
Decoratieve keramische wandtegels (4)

Onze klant

Decoratieve keramische wandtegels (3)


FAQ

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen om het volledig te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

V. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A. Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM & ODM service zijn beschikbaar.

Q: hoe zit het met u betalingsvoorwaarden?
A: aanbetaling van 30% om goederen te bereiden, 70% saldo is betaalbaar vóór shippment.

Vraag: Kan ik eerst een monster krijgen? En hoe laadt het op?
A: Ja, gratis monsters in klein formaat is beschikbaar met vracht verzamelen of vooruitbetalen, DHL / TNT / Fedex-rekeningnummer of online betalen


Onderzoek