Decoratieve keramische wandtegel

Grootte: 300 x 600 mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst

Productdetails

Tegels zijn veelgebruikte materialen voor wand- en vloerdecoratie in de badkamer. Decoratieve keramische wandtegels zijn zeer waterdicht, decoratief en schoon.
De kleur en het patroon van de decoratieve keramische wandtegel zijn verschillend, en de gecreëerde sfeer is anders. U kunt uw favoriete badkamerstijl creëren volgens uw favoriete stijl.


Productparameter

Type

muurtegel

Grootte

300 x 600 mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte

Gepolijste afwerking


Decorative Ceramic Wall Tile (3)
Kies een decadent motief voor je ruimte met de grijze wandtegel. deze prachtige decoratieve wandtegel zorgt voor een elegant design. Deze badkamertegelwand van 300 x 600 mm heeft fijne lijnen van bleek en duifgrijs om het een delicaat patroon te geven. Gebruik deze wandtegelontwerpen voor de badkamer horizontaal op muren en doucheruimtes. De patroonstijl biedt een unieke look om te koesteren.


FAQ

V1: Kunt u klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A1: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om deze vol te maken om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.
Vraag 2: Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A2: Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM GG-versterker; ODM-service is beschikbaar.
Q3: hoe zit het met u betalingsvoorwaarden?
A3: 30% aanbetaling om goederen voor te bereiden, 70% saldo is betaalbaar vóór verzending.
V4: Kan ik eerst een monster krijgen? En hoe laadt het op?
A4: Ja, gratis monsters in klein formaat zijn beschikbaar met vrachtverzameling of prepaid, DHL / TNT / Fedex-accountnummer of online betalen, beide OK.

Hot Tags: decoratieve keramische wandtegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like