Geglazuurde keramische metrotegel

Model: M751500X
Grootte: 75x150 mm (aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Er zijn verschillende ontwerpen van Metro-tegels, die nieuwe elementen toevoegen aan het ontwerp van klassiekgeglazuurde keramische metrotegels. Elementen zijn ontleend aan klassieke metrotegels; gladde afwerking reflecteert licht door de kamer, roteert de klassieke afgeschuinde randen en vormt geglazuurde keramische metrotegels! De voordelen van het gebruik van afgeschuinde randen zijn onder meer individuele tegels in het frame om elke tegelaanpassing te verbeteren, wat ook van toepassing is op de omgekeerde metro. Mix het door elkaar en voeg je eigen creativiteit toe aan je badkamer- of keukenmuur.


Productparameter

Materiaal

Keramiek

Model

M751500X

Grootte

75x150mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

Gebruikt in binnenmuur

Oppervlakte

Geglazuurde afwerking

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, antislip, slijtvast


glazed ceramic subway tileMetro witte keramische wandtegels, modern formaat 75x150mm, maken van je binnenwand iets speciaals. Het oneffen oppervlak combineert met het gladde oppervlak om licht op te vangen en je ogen te verrassen met het mooie design van de wandtegels voor thuis. Het biedt ook een matte afwerking, die licht verzacht en absorbeert, waardoor de stijl van het ontwerp van geglazuurde wandtegels verandert.

Er zijn verschillende dessins Metro-tegels en we hebben nieuwe elementen toegevoegd aan het klassieke ontwerp van Metro-wandtegels. Elementen zijn ontleend aan klassieke metrotegels; gladde oppervlakken reflecteren licht door de kamer, draai de klassieke schuine randen om metrotegels te vormen! De voordelen van het gebruik van afgeschuinde randen zijn onder meer individuele tegels in het frame om elke witte wandtegelaanpassing te verbeteren, wat ook van toepassing is op de omgekeerde metro.

Zachte kleuren zorgen voor sfeer en sfeer in huis. Deze kleuren zijn geselecteerd om een ​​flexibele tegelontwerpmethode te bieden, u kunt een unieke interieurdecoratie creëren, de stijl die u wilt creëren personaliseren. Subway-wandtegels hebben een verscheidenheid aan ontwerpsjablonen voor keramische wandtegels, nogmaals om u de flexibiliteit van de ontwerpdroom van binnenruimte te bieden.

Professionele tips voor het ontwerpen van oppervlakken: Overweeg om omgekeerde kleuren te mengen met gewone metrotegels om een ​​delicaat ontwerp te creëren voor de verlichting in de kamer. Of je kunt moderne kleuren, zoals lichtgrijs en donkergrijs, mixen en matchen om een ​​coole Scandinavische stijl te creëren.

Geglazuurde keramische Metro-tegels kunnen worden beperkt tot specifieke delen van de kamer, zoals douches, gootstenen of in de buurt van ramen. Of zelfs als een horizontale rand of verticale strip om de illusie te wekken dat de kamer breder of hoger aanvoelt.


Buitenlandse tentoonstelling

hansetile foreign exhibition


FAQ

Q1: wat zijn uw prijsvoorwaarden?

A1: FOB, CIF, CNF, EXW afhankelijk van de eis van de klant.

Q2: kunt u OEM voor ons?

A2: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

Q3: Kunt u gratis monsters sturen?

A3: Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw airconditioning zoals DHL leveren, of u kunt uw koerier bellen om deze op te halen bij ons kantoor.

V4: Zijn keramische vloertegels een "groen" product?

A4: Omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals klei, zand, mineralen, kwarts en water, worden keramische vloertegels als een groen materiaal beschouwd. Veel soorten keramische tegels zijn ook gemaakt van gerecycled materiaal. Keramische tegels kunnen ook de energievoetafdruk van uw huis verkleinen door warmte op te slaan, het verbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Vraag 5: Moet u keramische wandtegels voor de keuken installeren zonder voegmiddel?

A5: Het korte antwoord is nee. U denkt misschien dat het ontbreken van voegmiddel uw werk er beter uit zal laten zien, maar als u wilt dat uw vloer lang meegaat, moet u voegmiddel gebruiken. Tegels die zonder voegmortel worden geplaatst, hebben een veel grotere kans om te breken - zelfs de dunste lijnen maken een groot verschil. Het is technisch mogelijk om zonder voegmortel te plaatsen, maar het wordt niet aanbevolen.

Hot Tags: geglazuurde keramische metrotegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like