Geglazuurde keramische metrotegel

Model : M751500X
Grootte : 75x150mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Er zijn verschillende ontwerpen van Metro-tegels, die nieuwe elementen toevoegen aan het ontwerp van klassieke geglazuurde keramische metrotegels . Elementen zijn ontleend aan klassieke metrotegels; gladde afwerking reflecteert licht in de kamer, roteert de klassieke afgeschuinde randen en vormt geglazuurde keramische metrotegels! De voordelen van het gebruik van afgeschuinde randen omvatten individuele tegels in het frame om elke aanpassing van de tegels te verbeteren, wat ook van toepassing is op de omgekeerde metro. Mix het en voeg je eigen creativiteit toe aan je badkamer of keukenmuur.


Productparameter

Materiaal

keramisch

Model

M751500X

Grootte

75x150mm

Dikte

9.5mm

Waterabsorptie

0,5%

Kleur

Beschikbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

Gebruikt in binnenmuur

Oppervlakte

Geglazuurde afwerking

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, antislip, slijtvast


glazed ceramic subway tile

Witte witte keramische wandtegels van modern formaat 75x150 mm maken van je binnenmuur iets speciaals. Het oneffen oppervlak combineert met het gladde oppervlak om licht te vangen en je ogen te verrassen met het mooie wandtegelontwerp voor je. Het biedt ook een matte afwerking, die het licht verzacht en absorbeert - waardoor de stijl van het ontwerp van geglazuurde wandtegels verandert.

Er zijn verschillende ontwerpen van Metro-tegels en we hebben nieuwe elementen toegevoegd aan het klassieke ontwerp van Metro-wandtegels. Elementen zijn afkomstig van klassieke metrotegels; gladde oppervlakken reflecteren het licht door de kamer, roteren de klassieke schuine randen om metrotegels te vormen! De voordelen van het gebruik van afgeschuinde randen omvatten individuele tegels in het frame om elke aanpassing van de witte wandtegels te verbeteren, die ook van toepassing is op de omgekeerde metro.

Zachte kleuren zorgen voor een sfeer en sfeer in uw huis. Deze kleuren zijn geselecteerd om een flexibele tegelontwerpmethode te bieden, u kunt een unieke interieurdecoratie maken, de stijl personaliseren die u wilt creëren. Subway wandtegels hebben een verscheidenheid aan keramische wandtegelontwerpsjablonen, nogmaals om u de flexibiliteit van de ontwerpdroom van binnenruimte te bieden.

Tips voor professioneel oppervlakontwerp: overweeg om omgekeerde kleuren te combineren met gewone metselstenen om een delicaat ontwerp te creëren voor de verlichting in de kamer. Of je kunt moderne kleuren, zoals lichtgrijs en donkergrijs, combineren om een coole Scandinavische stijl te creëren.

Geglazuurde keramische Metro-tegels kunnen worden beperkt tot specifieke delen van de kamer, zoals douches, wastafels of in de buurt van ramen. Of zelfs als een horizontale rand of verticale strook om de illusie te wekken dat de kamer breder of hoger aanvoelt.


Buitenlandse tentoonstelling

hansetile foreign exhibition


FAQ

Q1: Wat zijn uw prijsvoorwaarden?

A1: FOB, CIF, CNF, EXW afhankelijk van de eis van de cliënt.

Q2: kunt u oem voor ons?

A2: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

Q3: kunt u gratis monsters verzenden?

A3: Ja, gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

V4: Zijn keramische vloertegels een 'groen' product?

A4: Omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals klei, zand, mineralen, kwarts en water, worden keramische vloertegels beschouwd als een groen materiaal. Veel soorten keramische tegels zijn ook gemaakt met gerecyclede inhoud. Keramische tegels kunnen ook de energievoetafdruk van uw huis verlagen door warmte op te slaan, het verbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Q5: Moet u keramische keukenwandtegels installeren zonder grout?

A5: Het korte antwoord is nee. Je denkt misschien dat het gebrek aan voeg je werk er beter uitziet, maar als je wilt dat je vloer lang meegaat, moet je voeg gebruiken. Tegel geïnstalleerd zonder grout heeft een veel grotere kans om te breken - zelfs de dunste lijnen maken een groot verschil. Het is technisch mogelijk om zonder grout te installeren, maar het wordt niet aanbevolen.

Hot Tags: geglazuurde keramische metrotegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like