Geglazuurde wandtegel

Model: HM3717MB
Grootte: 300 x 600 mm
Materiaal: Keramiek
Dikte: 10 ± 0,2 mm
Waterabsorptie: >10%

Productdetails

Gebruikgeglazuurde wandtegelom diepte en textuur aan uw decoratie toe te voegen. Onder hun beige glanzende oppervlakken heeft de badkamer een zacht gegolfd oppervlak, zoals een douche of bad. Deze geglazuurde wandtegel is ook een modieuze manier om de keuken te activeren, of je nu het hele oppervlak wilt bedekken of ze gewoon wilt gebruiken als decoratief brandpunt of achterpaneel. Koop de goedkoopste keramische wandtegels van China hansetile.com, nu meteen!


Productparameter

Model

HM3717MB

Grootte

300 x 600 mm

Waterabsorptie

GG bruto; 10%

Dikte

10 ± 0,2 mm

Materiaal

Keramiek


Glazed Wall TilesGebruik dithuis wandtegelsom het elegante thema dat u in uw leefruimte creëert te voltooien. Met een rechtlijnig ontwerp is de luxe en moderne uitstraling van deze keramische wand- en vloertegels in een zuivere, gepolijste beige kleur. Zelfs de kleinste ruimte kan een grotere en meer open uitstraling geven. Bruine textuur creëert prachtige details voor uw eeuwige keramische geglazuurde wandtegels, of het nu in de badkamer, keukenmuren of vloeren is, of bij de ingang van de voordeur.

Deze keramische geglazuurde wandtegels kunnen in elke ruimte een luxe marmeren uitstraling creëren. Deze multifunctionele uitstraling kan het verschil tussen traditionele en moderne stijl bij u thuis brengen.

Deze keramische wandtegels van porselein zijn gepolijst om een ​​delicaat polijsteffect voor uw kamerinrichting te garanderen.


Buitenlandse tentoonstelling

wall tiles foreign exhibitionHot Tags: geglazuurde wandtegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like