Grijze badkamer wandtegels

De grijze badkamermuurtegels zijn perfect om u uit te nodigen om thuis te genieten van de rijke natuurlijke uitstraling. Matte muurtegels voor residentiële binnentoepassingen. Marmeren badkamergrijze badkamermuurtegels zijn een goede keuze voor keramische keukentegels en badkamermuurtegels. Met de nieuwste inkjet ...

Productdetails

De grijze badkamermuurtegels zijn perfect om u uit te nodigen om thuis te genieten van de rijke natuurlijke uitstraling. Matte muurtegels voor residentiële binnentoepassingen. Marmeren badkamergrijze badkamermuurtegels zijn een goede keuze voor keramische keukentegels en badkamermuurtegels. Met de nieuwste inkjettechnologie heeft het ontwerp een breed scala aan helderheid en tonale variaties.


Productomschrijving

Materiaal

Porselein

Size (MM)

300x600mm / 600x600mm

Product type

Softlight-tegel

Model

HYH36002

Dikte (MM)

10mm

Waterabsorptie

0,5%

Oppervlakte behandeling

Matt is klaar

grijze badkamer wandtegels (1)

Grey Bathroom Wall Tiles (3)

Dit model is een nieuw ontwerp - softlight-tegel, het heeft de afmeting van 300x600mm en 600x600mm, dus het is een soort wandtegel vloertegel.

Deze wandtegels ontwerpen zijn eigentijds grijs met een realistisch stenen effect. Ze hebben een realistisch ontwerp met marmereffect en zullen een luxueuze en luxe uitstraling geven aan uw muren en vloeren.

Deze stijlvolle grijze tegel 12x24 heeft lichtgrijze en patroonwandtegels en glanzende grijze vloertegels. Ze zijn perfect voor iedereen die grijze keramische keramische wandtegels of een grijze badkamer met tegels wil.

Onze fabriek

grijze badkamer wandtegels (9)

Onze klant

grijze badkamer wandtegels (5)
Hot Tags: grijze badkamer wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like