Grijze douchewandtegel

Deze grijze douchemuur heeft een natuurlijke uitstraling. Ze hebben een realistisch marmereffectontwerp met realistische texturen; een realisme op het oppervlak van de grijze badkamermuurpannen en een opvallend opvallend display. De kleur is grijs, perfect voor het creëren van een zachte en rustgevende oplossing. Deze keramische ...

Productdetails

Deze grijze douchemuur heeft een natuurlijke uitstraling. Ze hebben een realistisch marmereffectontwerp met realistische texturen; een realisme op het oppervlak van de grijze badkamermuurpannen en een opvallend opvallend display. De kleur is grijs, perfect voor het creëren van een zachte en rustgevende oplossing. Deze keramische wandtegels in badkamer zijn extreem duurzaam en daarom geschikt voor wand- en vloerruimtes. De grijze douchewand betimmert elke badkamer, keuken, veranda of woonkamer.

Productparameter

Model

HM3661LA

Materiaal

keramisch

Beschikbare grootte (mm)

200x300mm

Oppervlakteafwerking

Geglazuurde tegels

Waterabsorptie

10%

Dikte

10mm

grijze douchewandtegel (5)

Grey Shower Wall Tile (2)

Grey Shower Wall Tile (3)

Grey Shower Wall Tile (5)

grijze tegelbadkamers zijn perfect voor iedereen die moderne grijze badkamertegels nodig heeft.

Deze grijze badkamer met tegels is in grijstinten, zodat u de natuurlijke uitstraling van het interieur kunt creëren - een prominente trend in interieurontwerp. Het heeft een realistisch ontwerp met marmereffect. Geschikt voor wanden en vloeren met een zachte, matte afwerking.

Deze marmeren tegels hebben een prachtig grafisch effect dat in elke badkamer of keuken kan worden veranderd.

Gebruik deze keramische wandtegels china om uw huisstijl in uw huis te integreren en de wandruimte van uw hele huis te transformeren. Ze zijn gemaakt van keramiek en zijn ideaal om het vloeroppervlak van het hele huis te veranderen. Ze hebben een subtiele matte afwerking in zachte grijze tinten.

Verpakking & verzending

grijze douchewandtegel (2)

Productieproces

grijze douchewandtegel (3)

Certificaat

grijze douchewandtegel (4)

toonzaal

grijze douchewandtegel (6)

Hot Tags: grijze douche wandtegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like