Homogene wandtegels

Model: HJY6502
Grootte: 300 x 600 mm (aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm

Productdetails

Homogene wandtegels hebben een mooi en duurzaam marmereffect en een glad mat oppervlak. Elke keramische geglazuurde wandtegel heeft subtiele patronen met marmereffect om de schoonheid van natuursteen na te bootsen. De voordelige homogene wandtegels zijn ideaal voor elke ruimte, inclusief gangen, keukens, badkamers en natte ruimtes.


Onze modieuze halo-groothandel in wit betoneffect homogene wandtegels creëren een elegante industriële uitstraling. Gemaakt van duurzaam keramiek, heeft de witte tint een delicate grijze oppervlaktedruk, waardoor een modern gevoel van beton ontstaat; perfect modeontwerp.

Productparameter

Model

HJY6502

Materiaal

Keramiek

Grootte

300 x 600 mm

Funtion

Zuurbestendig, antibacterieel, warmte-isolatie, antislip, slijtvast

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Kleur

Witte wandtegel


Homogeneous Wall Tiles
Dit prachtige homogene horloge met wandtegels heeft een glanzende en matte afwerking en brengt tijdloze, modieuze elegantie in elk interieur. In schril contrast met de enorme marmeren platen geeft deze kleinere tegel een andere dimensie aan de elegantie van het prachtige marmer. Fijne witte en grijze tinten zijn gemakkelijk in de ogen te gebruiken en zijn geschikt voor veel interieuruitingen.


Deze verbazingwekkende marmeren porseleinen wandtegel zal een luxe, modieuze uitstraling geven in elke kamer van uw huis. We hebben dit soort wit geglazuurde keramische wandtegels gemaakt met een mat effect, het kan schijnen onder het licht van een semi-polijsteffect. Met behulp van de nieuwste inkjetprinttechnologie hebben we ook zachte marmerpatronen geïntroduceerd en deze gedurende het hele proces gereproduceerd, waardoor deze prachtige vloertegel voor wandtegels een vleugje elegantie krijgt.
Hot Tags: homogene wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like