Keramische wandtegel in de keuken

keuken keramische wandtegel 1. Product parameter -1. Antibacteriële keramische wandtegel -2. Zuurbestendige wandtegel -3. Alkalibestendige wandtegel -4. Antivries keuken wandtegel -5. Slijtvaste wandtegel -6. Antislip badkamer wandtegel -7. Hittebestendige digitale wandtegel -8. Warmte-isolatie...

Productdetails

De keuken is ook een relatief vochtige plek in huis, dus de muur van de keuken is over het algemeen voorzien van een keramische keukentegel, die waterdicht kan zijn en ook een decoratieve rol kan spelen. In de keukenmuur moet de voorkeur worden gegeven aan een gladde of mat geglazuurde keramische keukentegel. Misschien denken sommige mensen dat matte tegels niet gemakkelijk schoon te maken zijn, maar dat is het niet. Matte keukentegelmuur is erg gemakkelijk schoon te maken en het oppervlak is zeer delicaat, met een eenvoudige glans, het ziet er erg modieus uit.

Productparameter

Type

muurtegel

Grootte

20x30cm

Kleur

Wit

Oppervlakte

geglazuurd

Model

4966

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

<0,5%>

Betaling

T / T, L / C, Western Union

Keramische wandtegel keuken (5)


Kitchen Ceramic Wall Tile (2)

Over het algemeen is de keukenruimte relatief klein en is het nettogebied relatief klein. Om verspilling te voorkomen en de coördinatie van de ruimte in stand te houden, moet een kleine wandtegelidee voor de badkamer worden gekozen. Grote muurtegels vereisen vaak complex snijden bij het leggen van de keuken, wat ook veel problemen oplevert voor de decoratie van de keuken. Natuurlijk, als de keuken groot is, kun je ook een grote muurtegel kiezen.


De kleur van de keukentegels kan licht of koel zijn. De lichte kleur kan mensen een gevoel geven van het vergroten van de ruimte en het vermijden van de saaiheid en depressie van de donkere kleur in een kleine ruimte.

witte wandtegels kunnen veelzijdig worden genoemd, en er goed uitzien, gebruik gewoon een aantal andere kleuren om ze te verfraaien, je kunt het modieuze gevoel weerspiegelen.


Vertoningstekening

Keramische wandtegels keuken (6)


Verpakking & verzending

Keramische wandtegel keuken (4)


Voordeel

-Oppervlakte: creatieve manier om het glazuur, het gladde oppervlak of iets anders te maken.

-Textuur: voel je prettig wanneer je het aanraakt, geen defecten als je er heel duidelijk naar kijkt

- Prijs: hoge kwaliteit met een concurrerende prijs

keramische wandtegel wordt veel gebruikt in de interne grond van thuis, slaapkamer, studie, badkamer, balkon, supermarkt, restaurant, plaza, winkelcentrum, pensions, hotels, bars


Fabriek

Keramische wandtegel keuken (3)

FOSHAN HANSE industriële CO., LTD is een onderzoek en ontwikkeling, gespecialiseerd in de productie, marketing als een van de nieuwe moderne onderneming, het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in keramische stad, Foshn, Guangdong.

De belangrijkste productie van gepolijste tegels, volledig gepolijst geglazuurde porseleinen tegels, rustieke tegels, mozaïek, cultuursteen ect.

Ons team

Keramische wandtegel keuken (1)
Onderzoek