Rode Muurtegels

Model: HS-M2210
Grootte: 75x150 / 75x 300 / 100x200 mm
Kleur: Rood
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Gepolijst

Productdetails

Een populaire glanzende baksteen met afgeschuinde randrode wandtegels. Deze permanente keramische metro rode wandtegels zijn ideaal voor badkamer of keuken muren. Bestel metro tegel monsters online en bieden monsters gratis.


Productparameter


Model

HS-M2210

Materiaal

Keramische

Grootte

75x150 / 75x 300 / 100x200 mm

Oppervlakte-afwerking

Gepolijst

Toepassing

Badkamer muur / keuken muur / woonkamer / slaapkamer, etcred wall tiles


red wall tiles


  

Op zoek naar rode metrotegels? Deze gladde en glanzende 75 x 150 mm metro wandtegel zijn de beste. Ze hebben gladde, vlakke oppervlakken - perfect voor splicing verbazingwekkende metro wandtegels op keuken of badkamer muren. Zij zullen wat kleur aan uw huis toevoegen.

De metro tegels zijn rood van kleur, waardoor een rijke en warme uitstraling aan uw keuken en badkamer vloer. Hun oppervlakken zijn glad en glanzend.

Hellende rode geglazuurde wandtegels extra impact toe te voegen aan badkamer en keuken muren. Deze rode Metro bakstenen worden gebruikt in combinatie met witte keuken eenheden en hebben een dramatische uitstraling.


red ceramic wall tile


Bestrating effect

wall tiles paving effect


Onze diensten

Sourcing

HANSE heeft meer dan 12 jaar aanwezigheid en ervaring in de keramische, porselein & sanitair-industrie, we hebben enorme middelen om de producten die je nodig hebt te betrekken bij een juiste soepeler met de beste kwaliteit en concurrerende prijzen

Pre-order inspectie

Dit is een voorlopige inspectie die moet worden uitgevoerd om de authenticiteit en productiecapaciteit van de leverancier te verifiëren om te voldoen aan de verwachtingen en vereiste tijdlijn van de klant.

Productie-inspectie

De secundaire inspectie zal worden genomen na de productie is begonnen om ervoor te zorgen dat de producten in overeenstemming zijn met de vereiste specificaties.

Inspectie vóór verzending

De laatste inspectie moet worden uitgevoerd om zowel de kwaliteit als de kwaliteit die wordt besteld te controleren, dit proces zorgt er ook voor dat goederen goed op de container worden geladen en de vereiste verzenddocumenten worden gecontroleerd.

Consolidatie

HANSE biedt consolidatieoplossing om uw verschillende LCL-orders van verschillende leveranciers (binnen dezelfde regio) te consolideren in één locatie voor centrale containerlading.

Dit proces is om te voorkomen dat goederen worden verzonden in LCL om het risico en de schadelijke en complicaties te minimaliseren, ook om de vrachtkosten te besparen. Het verzenden van goederen in LCL-algemeen heeft een hoger risico op beschadiging, omdat goederen meerdere keren moeten worden afgehandeld voordat ze op de container worden geladen, ook wordt een container gedeeld met goederen van anderen, wat mogelijk schadelijk kan zijn voor uw goederen.

Beheer van verzending

HANSE werkt nauw samen met het aantal rederijen en expediteurs om concurrerende vrachtkosten en verzendoplossingen aan te bieden. Van lokaal vervoer over land tot zeevracht- of luchtvrachtarrangement tot bestemmingstransport en -handgreep, we kunnen one stop-oplossingen bieden om het gedoe te voorkomen.

Hot Tags: rode wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like