Rode wandtegels

Model : HS-M2210
Afmeting : 75x150 / 75x 300 / 100x200 mm
Kleur : rood
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : gepolijst

Productdetails

Een populaire glanzende baksteen met rode schuine wandtegels . Deze permanente keramische metro rode wandtegels zijn ideaal voor badkamer- of keukenwanden. Bestel Metro-tegelmonsters online en verstrek monsters gratis.


Productparameter

Model

HS-M2210

Materiaal

keramisch

Grootte

75x150 / 75x 300 / 100x200 mm

Oppervlakteafwerking

gepolijst

Toepassing

Badkamer muur / keuken muur / woonkamer / slaapkamer, etc.


red wall tiles


red wall tiles


Op zoek naar rode metrotegels? Deze gladde en glanzende 75 x 150 mm metrowandtegel is de beste. Ze hebben gladde, vlakke oppervlakken - perfect voor het verbinden van geweldige metrowandtegels op keuken- of badkamerwanden. Ze voegen wat kleur toe aan je huis.

De metrotegels zijn rood van kleur en geven een rijke en warme uitstraling aan je keuken- en badkamervloer. Hun oppervlakken zijn glad en glanzend.

Schuine rood geglazuurde wandtegels voegen extra impact toe aan badkamer- en keukenwanden. Deze rode Metro-bakstenen worden gebruikt in combinatie met witte keukenblokken en hebben een dramatisch uiterlijk.


red ceramic wall tile


Bestratingseffect

wall tiles paving effect


Onze diensten

Sourcing

HANSE heeft meer dan 12 jaar aanwezigheid en ervaring in de keramische, porselein- en sanitaire industrie, we hebben enorme middelen om de producten die u nodig heeft te betrekken bij een juiste leverancier met de beste kwaliteit en concurrerende prijzen

Pre-order inspectie

Dit is een voorlopige inspectie die moet worden uitgevoerd om de authenticiteit en de productiecapaciteit van de leverancier te verifiëren om aan de verwachtingen van de klant en de vereiste tijdlijn te voldoen.

Productie inspectie

De secundaire inspectie wordt uitgevoerd nadat de productie is gestart om te controleren of de producten voldoen aan de vereiste specificaties.

Inspectie voor verzending

De laatste inspectie die moet worden uitgevoerd om zowel de kwaliteit als de kwaliteit te controleren die wordt besteld, dit proces zorgt er ook voor dat goederen correct in de container worden geladen en de vereiste verzenddocumenten worden gecontroleerd.

consolidering

HANSE biedt een consolidatieoplossing om uw verschillende LCL-orders van verschillende leveranciers (binnen dezelfde regio) op één locatie te consolideren voor centraal laden van containers.

Dit proces is om te voorkomen dat goederen in LCL worden verzonden om het risico en de schade en complicaties te minimaliseren, ook om de vrachtkosten te besparen. Het verzenden van goederen in LCL algemeen heeft een hoger risico op beschadiging, omdat goederen meerdere keren moeten worden behandeld voordat ze in een container worden geladen, ook wordt een container gedeeld met goederen van anderen, die mogelijk schadelijk voor uw goederen kunnen zijn.

Zending Management

HANSE werkt nauw samen met het aantal rederijen en expediteurs om concurrerende vrachtkosten en verzendoplossingen aan te bieden. Van lokaal transport over land tot zeevracht of luchtvrachtarrangement tot bestemmingstransport en afhandeling, we kunnen one-stop-oplossingen bieden om het gedoe te voorkomen.

Hot Tags: rode wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like