Kleine wandtegels

Model : A803
Afmeting : 200x300mm
Materiaal : keramiek
Wateropname :> 10%

Productdetails

Als het belangrijkste decoratieve materiaal voor binnenwandoppervlakken, worden binnenwandtegels veel gebruikt. Badkamers, keukens, zijn over het algemeen klein van formaat, dus bijna gebruikt de kleine wandtegel.
De waterabsorptiesnelheid van de kleine binnenwandtegel is relatief hoog en het kleurverschil wordt gegenereerd na waterabsorptie. Onder normale omstandigheden zal het kleurverschil worden geëlimineerd nadat het wandoppervlak is gedroogd.

Productomschrijving

Model
A803

Materiaal

keramisch

Tegel type

Keramische wandtegel

Waterabsorptiesnelheid

> 10%

Grootte

200x300mm


Small Wall Tiles

Kitchen Small Wall Tiles

Ons aanbod omvat hedendaagse decoratieve wandtegels en traditionele decoratieve wandtegels, residentiële wandtegels voor keukens en wandtegels voor keukens. Van de verschillende wandtegelstructuren en wandtegelafwerkingen die we beschikbaar hebben, kan ons gevarieerde aanbod bij elke stijl van keuze passen.
Tegels zijn een geweldige manier om kleur en stijl aan een badkamerrenovatie te brengen.
Grootformaat tegels op de muur zijn perfect voor moderne natte ruimtes en zorgen ervoor dat kleinere ruimtes veel groter en ruimer lijken. We hebben een breed scala aan moderne wandtegels van de heldere, minimalistische look tot warme, subtiele tonen en texturen.
Deze warm oranje gestructureerde decoratieve wandtegel brengt textuur aan elk project. De kruisende lijnen geven je visuele impact en de holte van kleine vierkantjes maken de wandtegel minder saai.Product verpakking

Small Wall Tiles Packing Shipping

 

 

Fabriek

wall tiles factory


Inspectie

Wall Tiles Inspection
Hot Tags: kleine wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like