Witte keramische wandtegel

Afmetingen : 75 x 150 mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : rustiek
Wateropname : 10-20%

Productdetails

Witte keramische wandtegels zijn geschikt voor de geveldecoratie van de slaapkamer, badkamer, keuken en balkon. Wandtegels zijn een effectieve manier om muren tegen waterspatten te beschermen. Over het algemeen is een witte keramische wandtegel de meest populaire keuze voor mensen, omdat wit is afgestemd op elke kleur. Ze worden niet alleen op muren gebruikt, maar ook op de randen van deuren en ramen. Het is ook een interessant decoratief element. Backsplash-wandtegels moeten esthetisch, vochtbestendig en slijtvast zijn.


Productparameter


keramisch

keramisch

Type

Subway / keukenwandtegel

Grootte

75 x 150 mm

Kleur

Wit

Oppervlakte

Rustiek

Waterabsorptie

Wandtegel 10-20%White Ceramic Wall Tile

White Wall Tile

Verschillende kamers zijn geschikt voor backsplash-wandtegels . De keuze is gebaseerd op de structurele vorm en grootte van de kamer en de kwaliteit van de binnenverlichting.
Voor een kleine ruimte, slecht verlichte kamer, is het niet geschikt voor donkere en warme bakstenen muurtegels. Omdat de donkere goedkope wandtegel ervoor zorgt dat mensen het gevoel hebben dat de ruimte kleiner is, wordt de kamer steeds donkerder: bovendien hebben de bakstenen muur met warme kleuren een visueel dichtbij gevoel, waardoor het gevoel van depressie in de kamer groter wordt. Daarom gebruiken dergelijke kamers meestal lichte en koele bakstenen muren.
Aan de andere kant, voor een grote, goed verlichte badkamer, zou je vooral moeten overwegen hoe mensen zich tijdens het baden warm en comfortabel kunnen voelen. Daarom is het mogelijk om warm-gekleurde, iets donkerder moderne wandtegels te gebruiken.


Scène grafiek

White Ceramic Wall Tiles

Ceramic Wall Tile


Aanbevolen product

Witte keramische wandtegel (3)

Witte keramische wandtegels (4)

Witte keramische wandtegel (6)


Verpakking en verzending

White Ceramic Wall Tile Packingcertificaat

hanse certification
Onderzoek