Zwart wit keuken wandtegels

Model : 75307L
Afmeting : 75x150mm
Kleur : zwart wit
Materiaal : keramiek
Dikte : 10 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst
Wateropname : 10%

Productdetails

Populaire kleine bakstenen zwarte keukenwandtegels met glanzend zwart formaat. Deze permanente keramische zwarte metrotegels zijn ideaal voor badkamer- of keukenwanden.

Door eenvoudig deze zwarte glanzende tegels toe te voegen, voegt u een donker en modern uiterlijk aan uw muur toe. Deze modieuze en modieuze zwarte keukenwandtegels maken deel uit van onze keuze van 75x150mm wandtegels en hebben een slank rechthoekig ontwerp - zeer geschikt voor het renoveren van binnenruimtes - of het nu een badkamer, keuken of woonkamer is. Ze hebben een glanzende glans.


Productparameter

Model

75307L

Materiaal

keramisch

Grootte

75x150mm

Dikte

10mm

Waterabsorptie

10%

Kleur

Zwart wit

Oppervlakte behandeling

Gepolijst afgewerkt

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, antislip, slijtvast


black white wall tiles


black kitchen wall tiles


Deze baksteenvormige zwarte glanzende metrowandtegel geeft een moderne en moderne uitstraling aan uw badkamer of keukenmuren. De fantastische schuine kant van de metro geeft een unieke glans aan je muur. Deze flexibele wandtegels voor thuis zijn gebaseerd op ondergrondse of metrostenen en kunnen in verschillende technologieën worden gebruikt, van horizontale of verticale bakstenen tot visgraat.

In vergelijking met 200x100 tegels hebben deze metrotegels een iets diepere golfrand. De zwaardere hellingen op deze zwarte metro-wandtegels zorgen ervoor dat ze zelfstandig kunnen werken om schone en verfrissende zwarte afwerkingen te creëren.


black white wall tiles


Wat zijn de fouten bij het kopen van wandtegels?

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om wandtegels te leggen wanneer ze hun eigen huis decoreren, maar vaak maakt iedereen bij de aanschaf een aantal fouten van laag niveau.

Ten eerste is de muursteenstijl te gemengd.

Met meer patronen en meer kleuren als standaard voor het aanschaffen van wandtegels, is het heel eenvoudig om een zeer rommelige thuisomgeving te decoreren. De verscheidenheid aan kleuren en prachtige kleuren betekent niet dat het geschikt is voor uw huis. Soms kan het ongemak in het leven veroorzaken.

Ten tweede, denk dat wandtegels met felle kleuren de verlichting kunnen verbeteren.

In feite kan de lichtreflectiecoëfficiënt van helder gepolijste tegels en sommige antieke stenen zo hoog zijn als 90%, terwijl de lichtreflectiecoëfficiënt van algemene witte poederwanden ongeveer 70% is en het spiegelglas ongeveer 80% is. Als je lang in een woonkamer met gladde wandtegels woont, zullen de lichtreflectie je ogen erg moe maken en zelfs de visuele functie verminderen. Daarom worden de wandtegels niet aanbevolen om te helder te zijn.

Ten derde, ongeacht de ruimte blindelings met de taillelijn

De taillelijn heeft een persoonlijkheid, heel mooi, maar niet alle ruimtes zijn van toepassing. Ten eerste is de hoogte van de badkamer niet genoeg. De verharde taillelijn verdeelt de hele ruimte en de badkamer die niet hoog is, zal nog lager zijn. Ten tweede is de keuken klein van formaat of wordt de hele kast gebruikt. De hoogte van de kast en de hoogte van de taille zijn in principe 80-90cm. De taille verschijnt net boven het aanrecht, dat niet alleen onversierd is, maar ook erg rommelig.


FAQ

1. Wanneer kan ik de prijs krijgen?

We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, bel ons dan.

2. Zijn uw monsters gratis of hebben ze kosten nodig?

Het hangt eigenlijk van de producten af. Voor producten met een lage waarde bieden we gratis monsters, vrachtverzameling. Maar voor sommige hoogwaardige monsters zijn monsterkosten en vrachtverzameling nodig. Houd er rekening mee dat alle monsters kosten en terug kunnen worden geretourneerd na bestelling.

U bent welkom om ons een e-mail te sturen ter controle.

3. Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?

Na bevestiging van de prijs, kunt u monsters nodig hebben om onze kwaliteit te controleren.

4. kunt u de ontwerpen voor ons doen?

Ja. We hebben een professioneel team met een rijke ervaring in het ontwerpen en produceren van toiletten. Wij kunnen de producten volgens uw vereisten vervaardigen.

5. hoe lang kan ik verwachten om het monster te krijgen?

Het is klaar voor levering binnen 7 ~ 15 dagen. De monsters worden naar u verzonden.

6. Hoe zit het met de doorlooptijd voor massaproductie?

Eerlijk gezegd hangt het af van de bestelhoeveelheid en het seizoen waarin u de bestelling plaatst. Over het algemeen raden we u aan om 60 dagen voor de datum waarop u de producten in uw land wilt ontvangen, een onderzoek te starten.

Hot Tags: Zwart Wit Keuken Wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like