Keuken keramische wandtegel

Model : 4966
Afmeting : 200x300mm
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd

Productdetails

De keuken is ook een relatief vochtige plek in huis, dus de muur van de keuken is over het algemeen bevestigd met keukenkeramische wandtegels, die waterdicht kunnen zijn en ook een decoratieve rol kunnen spelen. In de keukenmuur moet de voorkeur worden gegeven aan gladde of mat geglazuurde keramische keukenwandtegels. Misschien denken sommige mensen dat matte tegels niet gemakkelijk schoon te maken zijn, maar dat is het niet. De tegels van de matte keukentegel zijn erg gemakkelijk schoon te maken en het oppervlak is erg delicaat, met een eenvoudige glans ziet het er erg modieus uit.

Product parameter

Type

muurtegel

Grootte

20x30cm

Kleur

Wit

Oppervlakte

geglazuurd

Model

4966

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

<0,5%>

Betaling

T / T, L / C, western unionKeuken keramische wandtegel (5)


Keuken keramische wandtegel (2)

Over het algemeen is de keukenruimte relatief klein en is het netoppervlak relatief klein. Om verspilling te voorkomen en ruimtecoördinatie te behouden, moeten ideeën voor een kleine badkamerwandtegel worden gekozen. Grote wandtegels vereisen vaak een complexe snede bij het leggen van de keuken, wat ook veel problemen veroorzaakt voor de inrichting van de keuken. Als de keuken groot is, kunt u natuurlijk ook een grote wandtegel kiezen.


De kleur van de wand van de keukentegel kan licht of koel zijn. De lichte kleur kan mensen het gevoel geven de ruimte uit te breiden en de saaiheid en depressie van de donkere kleur in een kleine ruimte te vermijden.

van witte wandtegels kan worden gezegd dat ze veelzijdig zijn en er goed uitzien, gebruik gewoon enkele andere kleuren om ze te verfraaien, je kunt het modegevoel weerspiegelen.


Indruk tekening

Keuken keramische wandtegel (6)


Verpakking & verzending

Keuken keramische wandtegel (4)


Voordeel

—Surface: creatieve manier om het glazuur, glad oppervlak of andere te maken.

—Textuur: voel je comfortabel wanneer je het aanraakt, geen defecten als je er heel duidelijk naar kijkt

- Prijs: hoge kwaliteit met een concurrerende prijs

keramische wandtegel wordt veel gebruikt in interne grond van thuis, slaapkamer, studeerkamer, badkamer, balkon, supermarkt, restaurant, plein, winkelcentrum, pensions, hotels, bars


Fabriek

Keuken keramische wandtegel (3)

FOSHAN HANSE industriële CO., LTD is een onderzoek en ontwikkeling, gespecialiseerd in de productie, marketing als een van de nieuwe moderne onderneming, het hoofdkantoor is gevestigd in keramische stad, Foshn, Guangdong.

De belangrijkste productie van gepolijste tegels, volledig gepolijst geglazuurde porseleinen tegels, rustieke tegels, mozaïek, cultuursteen ect.

Ons team

Keuken Keramische Wandtegel (1)
Onderzoek