Porseleinen wandtegels in de keuken

Model : HJY6361
Grootte : 300 x 600 mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Wateropname : 13%

Productdetails

HANSE Ceramic Manufacturer biedt een verscheidenheid aan groothandels porseleinen getextureerde wandtegels om u te helpen de juiste stijl, kleur en textuur voor uw smaak te vinden.

Deze porseleinen wandtegels met textuur in de keuken hebben verschillende kleuren om uit te kiezen.

De keramische geglazuurde wandtegels zijn witte geometrie, 3D-wandtegels, misschien niet van deze wereld.

Klein grafisch ontwerp wordt gebruikt om natuurlijk licht vanuit alle hoeken vast te leggen, waardoor het ontwerpen van keukenwandtegels een leven heeft dat verandert met de voortgang van de datum.

Deze 300 x 600 mm keramische geglazuurde wandtegels kunnen worden gebruikt in de badkamer of keuken

Omdat het keukenlichaam in porseleinen wandtegels wit is, is de satijnwitte kwaliteit op de tegel superieur, wat betekent dat de kleur duidelijker is.


Productparameters

Model

HJY6361

Grootte

300x600mm

Tegel dikte

9,5 ± 0,3 mm

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

13%


Porseleinen wandtegels in de keuken

Deze combineert elegantie en esthetiek met de functionele en praktische voordelen van witte geglazuurde keramische wandtegels. Het ontwerp omvat golven, een reliëfpatroon vergelijkbaar met gerimpelde golven. Tactiele en visuele reacties spelen een rol in het witte lichaam en reliëfsculpturen van wandbekleding kunnen worden gecreëerd bij toeschouwers. Neutrale tinten, voornamelijk wit, helpen bij het benadrukken van het vermogen van driedimensionaal wandontwerp om te reageren door te trillen met licht, dat zijn reliëf en depressie kan raken.


De 3D witte geglazuurde keramische wandtegels hebben een aangenaam glad satijneffect en een ongelooflijke fluweelachtige glans op het oppervlak, wat het reliëfontwerp in het licht benadrukt. Voor textuurmazen, golven en superbladen zorgt de heldere, glanzende afwerking ervoor dat het reliëfoppervlak reflecterende hoogtepunten heeft.

 

FAQ

Q1: Wat is uw MOQ?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q2: Wat voor soort pakket heeft u?

A2: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

V3: Is keramische tegels een 'groen' product?

A3: Omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals klei, zand, mineralen, kwarts en water, wordt keramiek beschouwd als een groen materiaal. Veel soorten keramische tegels zijn ook gemaakt met gerecyclede inhoud. Keramische tegels kunnen ook de energievoetafdruk van uw huis verlagen door warmte op te slaan, het verbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Q4: Moet u keramische vloertegels installeren zonder grout?

A4: Het korte antwoord is nee. Je denkt misschien dat het gebrek aan voeg je werk er beter uitziet, maar als je wilt dat je vloer lang meegaat, moet je voeg gebruiken. Tegel geïnstalleerd zonder grout heeft een veel grotere kans om te breken - zelfs de dunste lijnen maken een groot verschil. Het is technisch mogelijk om zonder grout te installeren, maar het wordt niet aanbevolen.

Hot Tags: Keuken geweven porseleinen wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like