Zilvergrijze keuken wandtegels

Model : HJL361213H
Afmeting : 300x600mm
Kleur : zilvergrijs
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Wateropname :> 13%

Productdetails

Gebruik onze zilvergrijze keukenwandtegels om uw droomkeuken te creëren. Bieden een verscheidenheid aan stijlen van modern tot klassiek, evenals verschillende maten, kleuren en afgewerkte producten, we zullen zeker goedkope keramische geglazuurde wandtegels hebben die geschikt zijn voor uw persoonlijke stijl. Grijze bakstenen wandtegels zijn een populaire keuze, die de kamer kan moderniseren met behoud van een trendy monochrome uitstraling. In combinatie met andere kleuren bieden grijze wandtegels een solide basis, gecombineerd met heldere declaratieve kleuren.

Grijze wandtegels zijn het eeuwige ontwerp van een trendy interieur. Deze goedkope grijze wandtegels zien er prachtig uit en zijn ideaal voor het vergroten van de interesse in badkamers en keukens.


Productparameter

Model

HJL361213H

Grootte

300x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

> 13%


Zilvergrijze keuken wandtegels


Zilvergrijze keukenwandtegels maken gebruik van geavanceerde keramische printtechnologie, zodat deze keramische geglazuurde wandtegels prachtige echte en moderne geometrische effecten voor elk huis kunnen brengen. Zeer duurzaam en uitstekend waarderingsbereik is de ideale keuze om de diepte van de ruimte te vergroten. Warme tinten en diepe kleuren creëren een echt ontwerp voor elke kamer.


De perfecte keuze voor grijze tegels, zilvergrijze keukenwandtegels of grijze badkamerwandtegels. Veel grijze wandtegels zijn ook uitgerust met bijpassende of gecoördineerde grijze vloertegels.


Hoe een hoge kwaliteit keukenwandtegel te kiezen

De keuken neemt een belangrijke positie in in het huiselijk leven, maar hoe kies je hoogwaardige wandtegels?

Ten eerste, hoe hoge kwaliteit keukenwandtegels te kopen - specificaties

Let bij het kiezen van een wandtegel op de specificaties van de wandtegel, omdat de keuken klein is. Om verspilling te voorkomen en ruimte-coördinatie te behouden, moeten keukenwandtegels met kleine specificaties worden geselecteerd, zodat verspilling van bestrating minder zal zijn en het ongemak veroorzaakt door de bouw van grote keukenwandtegels wordt vermeden.

Ten tweede, hoe een hoogwaardige keukenwandtegels te kiezen - kies de juiste kleur

Bij het kiezen van wandtegels voor de keuken, moet u zich concentreren op lichte kleuren, zoals wit, beige, enzovoort. Dit soort kleuren geeft mensen de koelte van de herfst bij hoge temperaturen en de donkere kleur is te saai en depressief. Bovendien kan de lichtkleur oneindig worden uitgebreid in de ruimte, en er is een gevoel van uitbreiding van de ruimte.

Ten derde, hoe kiest u hoogwaardige keukenwandtegels - optionele kleurrijke wandtegels

Bij het kiezen van een keukenwandtegel, kunt u een aantal kleurwandtegels kopen, die effect kunnen toevoegen en de sfeer kunnen verlichten, maar niet teveel.

Ten vierde, hoe hoge kwaliteit keukenwandtegels te kopen - textuur

Matte keukenwandtegels, matte keukenwandtegels zorgen ervoor dat mensen zich slecht reinigen voelen, in feite is dit verkeerd, matte keukenwandtegels van goede kwaliteit zijn niet alleen erg gemakkelijk schoon te maken, maar ook de glans kan de keuken harmonischer en natuurlijker laten smaken .


Onze diensten

1. Rijke producten: we kunnen keramische tegels, tapijt en andere categorieën aanbieden, van binnen tot buiten, voldoen aan de verschillende behoeften van klanten.
2. Laag Minimale hoeveelheid: voldoen aan de vraag van individuele aan groothandel inkoop.
3. Sterke productiecapaciteit, garanderen levering snelheid.
4. Accepteer OEM: kan voldoen aan de eisen van uw persoonlijkheid. OEM Service >>> klik hier
5. Sterke teamsterkte: heeft een ontwerpteam en een R & D-team.
6. Hebben hun eigen expediteurbedrijf: het verpakken van de goederenbeveiliging, transport, tijdigheid, vracht, enz. Hebben allemaal voordelen.
7. Levenslange technische ondersteuning: systeem voor kwaliteitsborging van producten, voor het op de juiste manier bieden van kwaliteitsproblemen.
8. Levering 24 uur online service. Vriendelijk en verantwoordelijk, ongeacht voor of na samenwerking.

Hot Tags: Zilvergrijze keuken wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like