Keramische wandtegels voor buiten

Model : M18132R
Grootte : 900x1800mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Dikte : 9 mm
Wateropname : ≤0,5%

Productdetails

We gebruiken de dunne tegel meestal als keramische wandtegels voor buiten, omdat dunne wandtegels dunner en lichter zijn dan gewone tegels. Dunne tegels zijn geschikt voor huisdecoratie. En het wordt een nieuwe keuze voor materiaalbesparing en milieubescherming op het gebied van architectuur, het brengt een innovatie en ontwikkeling in de decoratie van architectuur. Dunne tegels hebben een goede weerstand tegen penetratie, vocht en hitte en vertonen betere eigenschappen in de slijtvastheid in vergelijking met de traditionele materialen. Met zijn stabiele eigenschappen kan het een vervanging zijn van traditionele beklede platen. En het wordt de beste keuze voor de keramische wandtegels voor buiten.

Productparameter

Materiaal

keramisch

Model

M18132R

Kleur

Wit

Grootte

900x1800x9mm

Waterabsorptie

Minder dan 0,5%


keramische wandtegels voor buiten


Met ite groot formaat, kunnen dunne tegels het cementeeroppervlak aanzienlijk verminderen. En met zijn voordelen in hoge hardheid, lange levensduur, niet-ontvlambaarheid, inertie tegen vonken, weerstand tegen de aanval van zure of alkalische, geen heldere reflectie op de ogen, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, enorm aanpassingsvermogen in gebruik, lage oppervlakte dichtheid, slijtvastheid en corrosie, dunne tegels zijn toepasbaar als outdoor keramische wandtegels. En het is een nieuwe keuze voor het besparen van materialen en energie samen met de bescherming van het milieu. Dunne tegels hebben een goede weerstand tegen penetratie, vocht en hitte, en het kan slecht weer en slechte omgevingen weerstaan waar de temperatuur snel varieert. Het kan een vervanging zijn van traditionele architectuurmaterialen en toont zijn perfecte uiterlijk en kleurvast figuur.

FAQ

Q1: kunt u gratis monsters verzenden?

A1: Ja, gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Q2: Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?

A2: Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM & ODM service zijn beschikbaar.

Q3: Hoe verzekert u de kwaliteit?

A3: We inspecteren de kwaliteit tijdens binnenkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

Q4: Hoe glad is geglazuurde porseleinen tegelvloeren?

A4: Als u een geglazuurde afwerking op uw keramische tegels heeft, zal deze gladder zijn dan ongeglazuurde keramische vloertegels. Voor gebieden die vaker nat zijn (zoals wasruimtes, keukens en buitenshuis), zijn onafgewerkte en getextureerde tegels een veel betere keuze.

Q5: Kan keramische vloertegel worden gebruikt op muren of achterwanden?

A5: Ja! Keramiek is geweldig om te gebruiken op muren en achterwanden. Veel plezier met je tegelcombinaties - je kunt je wandtegel en vloertegel op elkaar afstemmen, ze contrasteren om er echt één te laten schijnen of dezelfde tegel op beide locaties gebruiken. Uw ontwerp wordt alleen beperkt door uw verbeelding en voorkeuren.

Hot Tags: Outdoor keramische wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like