Wandtegels voor buiten

Model : M1825
Afmeting : 900x1800mm
Kleur : wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Ongeëvenaard vakmanschap en ingenieuze technologie zorgen voor een geweldig product, net als Kajaria's wandtegels voor buiten. Deze keramische wandtegels aan de buitenkant zijn perfect en veelzijdig en kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Daarom bieden ze je volledige vrijheid om je fantasie de vrije loop te laten en je eigen aangepaste ruimte te creëren. De keramische buitenmuurtegels van Kajaria hebben een mooi uiterlijk en ontwerpgevoel en bieden een hoge weerstand en een solide uiterlijk voor de buitenmuur. Deze bouwmaterialen voor buitentegels creëren een opmerkelijke indruk van moderne mode-interieurinrichting en creëren subtiel ruimte.

Dunne porseleinen tegels zijn zeer geschikt voor bouwmaterialen van wandtegels voor buiten en bouwmaterialen voor buitentegels. De serie dunne porseleinen tegels is zeer licht - eenvoudig te bedienen, met weinig extra belastingen op muren of gebouwen zelf. De enorme wandtegels van 180 x 90 cm kunnen rechtstreeks op de buitenstof van elk commercieel of residentieel gebouw worden bevestigd, met behulp van professionele kleefstoffen voor een veilige en betrouwbare hechting voor alle weersomstandigheden.


Productparameter

Model

M1825

Materiaal

Porselein

Grootte

900x1800mm

Dikte

9mm

Waterabsorptie

0,5%

Oppervlakte behandeling

Geglazuurde afwerking


buiten wandtegels


Deze dunne tegels zijn erg groot! Stel je voor dat je omhoog kijkt naar deze wandtegels voor buiten en ziet dat de hele muur het minste voegen heeft. Dunne tegels zijn ook sterk; sommige ondersteunen zelfs een maasrug om de sterkte te vergroten.

Wandtegels voor buiten zijn ook zeer geschikt voor gebruik op buitentrappen, wegen en zelfs garagevloeren. Onze wandtegels buiten het huis zijn gemakkelijk te snijden, maar ongelooflijk sterk en veerkrachtig. Ze zijn gemakkelijk bestand tegen het zwaarste verkeer en de ultradunne vorm maakt het gemakkelijker om horizontale veranderingen aan te brengen dan natuurlijke platen. Alle porseleinen dunne tegels hebben antislipkwaliteit. Hun eenvoud kan een stijl en oppervlak vinden, niet alleen een stabiele basis bieden, maar ook een levenslange schoonheid behouden.

Hot Tags: Wandtegels voor buiten, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like