Wand tot wandtegel badkamer

Model : A836
Afmeting : 200x300mm
Dikte : 9.5 mm
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : gestructureerd
Wateropname : 10%

Productdetails

Voeg een luxueuze nieuwe look toe aan uw interieurruimten met deze collectie wand tot wandtegel badkamer. Met hun glanzende afwerking zijn deze wandtapijten met groot formaat ideaal voor het injecteren van een natuurlijk schema in een badkamer, keuken of woonkamer. Combineer het ontwerp van de wandtegels met de lineaire decors voor een opvallende afwerking.

Productomschrijving

Materiaal

keramisch

Model

A836

Grootte

200x300mm

Dikte

9.5mm

Waterabsorptie

10%


wall tile bathroom

Wall To Wall Tile Bathroom

Wall To Wall Tile Bathroom

Creëer een charmante nieuwe look op uw muurruimtes met de introductie van deze wandtegel in de badkamer. Ze hebben een ontwerp met een concreet effect in een beige tint, met een opvallend decoratief ontwerp met patronen en zijn gemaakt van keramiek, zodat ze perfect zijn voor gebruik op muurruimten in uw hele huis. Kleine wandtegels zijn perfect voor het maken van prachtige tegelpatronen en zijn een goede keuze voor het ontwerpen van wandtegels in de badkamer.

Deze wandtegel vloertegel heeft een geometrisch ontwerp met 3D-textuur; perfect voor het introduceren van een brandpunt of een kenmerkende muur in uw huis. Gemaakt van keramiek, ze zijn zeer duurzaam. Ze hebben een luxe uitstraling met gemarkeerde textuur en een matte afwerking.

Het ontwerp van de wandtegels is perfect voor het verfrissen van een badkamer, keuken en woonkamer.

Inpakken

wall tile packing

Buitenlandse tentoonstelling

wall tile foreign exhibition

Hot Tags: muur tot muur tegels badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like