Badkamer keramische wandtegel

Model: A836
Grootte: 200 x 300 mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Keramiek
Waterabsorptie: 10%

Productdetails

Deze 200 x 300 keramische wandtegel in de badkamer maakte gebruik van 3D-effecten en decoratieve vormen versterken de oppervlakken van de decoratieve keramische wandtegel. Een matte afwerking staat bovenaan het gefronste ontwerp, waardoor het gestructureerde oppervlak een positieve indruk maakt bij bezoekers. Heldere kleuren vullen de zachte strepen aan. verander uw muren in nobele architectuurelementen


Productparameter

Type

muurtegel

Materiaal

Keramiek

Grootte

200 x 300 mm

Kleur

Bruin

Waterabsorptie

10%

Model

A836


Bathroom Ceramic Wall Tile (2)

badkamer tegels muur weerspiegelen reliëfpatronen in de vorm van reliëf die een trendy, maar toch schone sfeer uitstralen. Kleed je muur of douche aan met de 3 D-structuur voor een heldere, moderne toevoeging.


Probeer voor een schilderachtige look deze muurideeën voor badkamertegels retro-elementen toe te passen op de badkamer. Deze badkamer is een beetje retro-stijl.


FAQ

V 1: kan ik eerst een voorbeeld krijgen? En hoe laadt het op?
A 1: Ja, gratis monsters in klein formaat zijn beschikbaar met Freight Collect of Prepaid, DHL / TNT / Fedex-accountnummer of Voer een online betaling uit, beide OK
V 2: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A 2: Over de kwaliteit zijn we al 13 jaar exporteur. Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en voor het laden, en zou de inspectiefoto's naar u opsturen om te bevestigen.
V 3: wat is uw levertijd?
A 3: als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zouden we ongeveer 20-25 dagen nodig hebben om voor u te produceren.

Onderzoek