12x24 / 24x24 Inch Grijze Badkamer Wandtegels

Model: HYH36002
Grootte: 300x600mm / 600x600mm
Dikte: 10 mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Porselein
Oppervlaktebehandeling: Matt
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Degrijze badkamer wandtegelszijn perfect om u uit te nodigen om thuis te genieten van de rijke natuurlijke look. Matte wandtegels voor indoor residentiële toepassingen. Marmeren steen trend grijze vlekbestendige badkamer wandtegels zijn een geweldige keuze voor keuken keramische wandtegels en badkamer wandtegels. Met de nieuwste inkjettechnologie heeft het ontwerp een breed scala aan helderheid en tonale variaties.


Productparameter

Materiaal

Porselein

Grootte

300x600mm / 600x600mm

Producttype

Softlight-tegel

Model

HYH36002

Dikte

10 mm

Waterabsorptie

0.5%

Oppervlaktebehandeling

Matt klaar


Grey Bathroom Wall Tiles


  


Dit model is een nieuw design- softlight tegel, het heeft de grootte van 300x600mm en 600x600mm, dus het is een soort muur & vloertegel.

Deze vlekbestendige wandtegels ontwerp zijn hedendaags grijs met een realistisch stenen effect. Ze hebben een realistisch marmeren effect ontwerp en zal een luxe en luxe uitstraling te brengen aan uw muren en vloeren.

Deze stijlvolle grijze 12x24 / 24x24 inch tegel is voorzien van lichtgrijze en gedeseerd wandtegels en glanzende grijze vloertegels. Ze zijn perfect voor iedereen die wil een grijze keuken keramische wandtegels of een grijze tegel badkamer.

 

FAQ

Q1: Wat voor soort pakket heb je?

A1: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" Pakket,

Q2: u klanten helpen bij het mengen van lading in één container?

A2: Ja. We hebben magazijn om verschillende soorten producten te mengen in een container om het vol te maken om uw kosten te verlagen. Wij kunnen professioneel laadplan voor u leveren.

V3: Wat is uw levertijd?

A3: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen worden geladen in 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling. Anders zou het ongeveer 20 -25 dagen als we nodig hebben om te produceren voor u.

Q4: Wat is het verschil tussen keramische en porseleinen tegels?

A4: Keramiek en porselein zijn beide door de mens gemaakte tegels die worden geproduceerd uit het bakken van klei of andere materialen. Het belangrijkste verschil wordt bepaald door de genetische samenstelling van de tegelbisque. De grootte van de korrel en temperatuur van de oven zal de sterkte van de tegel bepalen. Sommige keramiek zijn sterker dan porselein en vice versa, dus het is allemaal over waar de tegel wordt geïnstalleerd en de look die u gaat voor.

Q5: Kan keramische tegels buiten worden gebruikt?

A5: Slechts enkele keramische tegels kunnen buiten worden gebruikt, dus zorg ervoor dat u uw lokale The Tile Shop te controleren voordat u installeert.

Hot Tags: 12x24 / 24x24 Inch Grey Badkamer Wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like