Marmer porseleinen wandtegel

Model : HJL361001
Grootte : 300 x 600 mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlaktebehandeling : glanzend
Wateropname : 13%

Productdetails

De tijdloze kunst van marmer porseleinen wandtegels combineert oude wereld en eigentijdse designstijlen. De marmeren porseleinen wandtegel biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte voor een buitengewone ontwerpoplossing.

Porseleinen tegels op de muur in marmerwit, die de schoonheid van natuurlijk marmer nabootsen, hebben een opvallende gepolijste afwerking en prachtig realistische nerven. Deze zeer duurzame gerectificeerde homogene wandtegels zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Deze tegel, ondoordringbaar en duurzaam, is ideaal voor de meeste binnen- en buiteninstallaties, inclusief keukens, badkamers en patio's.


Productomschrijving

Model

HJL361001

Tegelgrootte

300x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

13%

Kleur

Wit

Oppervlakteafwerking

Glanzend


marmeren porseleinen wandtegel

Marble Porcelain Wall Tile

De eeuwige kunst van marmeren porseleinen wandtegels combineert de oude wereld met de moderne designstijl. wandtegels van marmerporselein bieden onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte om een buitengewoon ontwerp te bieden

De witte geglazuurde keramische wandtegels imiteren de schoonheid van natuurlijk marmer en hebben een opvallend gepolijst oppervlak en een mooie en levensechte textuur. Deze zeer duurzame rectificerende steen is zeer geschikt voor verschillende toepassingen. Deze keramische geglazuurde wandtegels zijn luchtdicht en duurzaam. Het is geschikt voor de meeste binnen- en buiteninstallaties, inclusief keukens, badkamers en terrassen.

Marmeren serie keramische geglazuurde wandtegels hebben dezelfde dramatische grijze textuur als natuurlijk marmer, nemen gemakkelijk te onderhouden tegels aan zonder afdichting, nemen een matte afwerking aan en zijn geschikt voor verschillende projecten.


Als je meer wilt weten over: Wat is marmeren tegel?

Klik hier >>

wat is marmeren tegel


Product inspectie

tegel inspectiecertificaat

tegel certificering


 

FAQ

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Is keramische tegels een 'groen' product?

A: Omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals klei, zand, mineralen, kwarts en water, wordt keramiek beschouwd als een groen materiaal. Veel soorten keramische tegels zijn ook gemaakt met gerecyclede inhoud. Keramische tegels kunnen ook de energievoetafdruk van uw huis verlagen door warmte op te slaan, het verbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Vraag: Moet u keramische vloertegels installeren zonder grout?

Het korte antwoord is nee. Je denkt misschien dat het gebrek aan voeg je werk er beter uitziet, maar als je wilt dat je vloer lang meegaat, moet je voeg gebruiken. Tegel geïnstalleerd zonder grout heeft een veel grotere kans om te breken - zelfs de dunste lijnen maken een groot verschil. Het is technisch mogelijk om zonder grout te installeren, maar het wordt niet aanbevolen.


Hot Tags: marmer porseleinen wandtegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like