Keramische vloertegels

Model : HMF158602
Afmeting : 150x800mm
Materiaal : keramiek

Productdetails

Geniet van de natuurlijke uitstraling van hout, slechts een klein deel van het onderhoud, gemaakt van keramiek, keramische vloertegels creëren een eenvoudige sfeer, van zacht grijs en grijs bruin, wit en crèmekleurig. Deze keramische vloertegel van 150x800 mm maakt gebruik van rechte slijpen om de fijnste textuurdetails te imiteren en is moeilijk te onderscheiden van het echte product. Als u de huidige vloertegels wilt vervangen, overweeg dan om deze modieuze keramische houten vloer te gebruiken. Wij zijn de fabrikanten van houten vloertegels in China, en deze serie houten plank keramische tegels prijs is goedkoop.


Productomschrijving

Model

HMF158602

Materiaal

keramisch

Grootte

150x800mm


keramische vloertegels

Nou, dat is precies wat je denkt: porseleinen of keramische vloertegels die op hout lijken. Deze soorten goedkope houten vloertegels zijn zeer veelzijdig en hebben een verscheidenheid aan patronen en stijlen, waaronder keramische vloertegels. Het gebruik van houten vloertegels betekent dat u de schoonheid van hardhouten vloeren kunt krijgen zonder problemen en onderhoud te veroorzaken.

De eenvoudige taak om te bereiken met keramische tegels houten vloer is het uiterlijk aan te passen. Als je allerlei stijlen, kleuren, structuren en maten hebt, kun je echt de vloertegel van je dromen maken. Met deze houten keramische tegels kunt u allerlei bonte patronen maken of gewoon iets eenvoudiger kiezen, maar de keuze is aan u.

Verpakking & Shipping

ceramic floor wood tiles package

Fabriek sterkte

ceramic floor wood tiles manufacturer

Neem contact met ons op

• Uw vraag met betrekking tot ons product en prijs zal binnen 24 uur worden beantwoord.
• Goed opgeleid en ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het Engels.
• Werktijd: 24 uur online
• OEM is zeer welkom.
• Uw zakelijke relatie met ons zal vertrouwelijk zijn voor elke derde partij.
• Goede service na verkoop aangeboden, kom terug als u vragen hebt.

Hot Tags: keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like