Taupe keramische houtlook plankenvloertegels

Model: HMF815737
Grootte: 150x800mm
Kleur: Taupe
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,2-10 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

Keramische houten plankenvloer in Een combinatie van een slanke, gladde afwerking en een mooie grijstint, deze keramische houten plankenvloer biedt de duurzaamheid van keramiek met de houtnerf-look. Een matte glazuurlaag en een lichte variatie in toon waardoor de taupe keramische vloertegels van houten planken op elegante wijze passen in en een aanvulling vormen op een verscheidenheid aan decoraties. Ideaal voor binnen- en sommige buitentoepassingen, de serie rustieke houten tegelvloeren biedt het beste van twee werelden in taupe keramische vloertegels van hoge kwaliteit die eruit zien als hout.


Productparameter


Model

HMF815737

Type

Geglazuurde rustieke houten tegel

Grootte

150x800mm

Materiaal

Keramiek

Waterabsorptie

6-8%Ceramic Wood Plank Flooring
Gebruik keramische houten plankenvloeren om uw huis te transformeren voor muren en vloeren. Deze duurzame en realistische keramische vloertegels met houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en zijn ideaal voor keukens, lobby's en badkamers.

keramische vloerhouten tegels is onze meest populaire tegel met houteffect. Deze modieuze en duurzame keramische houten vloertegels zijn ideaal voor betegelde gangen, drukke keukens en vrolijke badkamers.
Hot Tags: Taupe keramische houtlook plankenvloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like