Taupe Keramische houtlook vloertegels

Model : HMF815737
Afmeting : 150x800mm
Kleur : Taupe
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,2-10 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : 6-8%

Productdetails

Keramische houten plankenvloer in combinatie met een slanke, gladde afwerking, met een knappe grijze toon, biedt deze keramische houten plankenvloer de duurzaamheid van een keramiek met de houtnerflook. Een matglazuur glazuur en lichte variatie in toon om de taupe keramische houten vloertegels elegant te laten opgaan in en een aanvulling te vormen op een verscheidenheid aan decoraties. Ideaal voor binnenshuis en voor enkele buitentoepassingen. De serie rustieke houten tegelvloeren biedt het beste van twee werelden in hoogwaardige taupe keramische vloertegels die op hout lijken.


Productparameter

Model

HMF815737

Type

Geglazuurde rustieke houten tegel

Grootte

150x800mm

Materiaal

keramisch

Waterabsorptie

6-8%


Keramische houten plankenvloeren

Gebruik keramische houten plankenvloeren om uw huis te transformeren voor muren en vloeren. Deze duurzame en realistische keramische vloertegels in houtlook zijn er in verschillende kleuren en stijlen en zijn ideaal voor thuiskeukens, lobby's en badkamers.

keramische vloertegels zijn onze meest populaire houteffecttegel. Deze modieuze en duurzame keramische vloertegels zijn ideaal voor betegelde gangen, drukke keukens en vrolijke badkamers.


Waarom voor ons kiezen?

1. Na meer dan 10 jaar een rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal. We kennen de vereisten van verschillende landen voor het reinigen van de douane, en laten uw goederen soepel door de douane gaan.
2. Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische keramische productie.
3. Met 10 jaar ervaring met het exporteren van service, kunnen wij u zeer effectieve communicatie bieden, uw bestellingen volgen, inclusief betreffende de producten.
4. Omdat we zeer bekend zijn met de Chinese markt voor keramische bouwmaterialen, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de nieuwste inkoopmogelijkheden.
5. Als uw uitstekende partner-schip in China, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, het boeken van zendingen, tolken etc.

Hot Tags: Taupe keramische houtlook vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like