Grijze en witte keramische vloertegel

Deze grijze en witte keramische vloertegel is een keramische houtlooktegel. Deze grijze en witte keramische vloertegel combineert een slanke, gladde afwerking met een mooie grijze toon en biedt de duurzaamheid van een keramiek met de houtnerflook. Stom glazuur en lichte tonale veranderingen maken tegels en verschillende ...

Productdetails

Deze grijze en witte keramische vloertegel is een keramische houtlooktegel. Deze grijze en witte keramische vloertegel combineert een slanke, gladde afwerking met een mooie grijze toon en biedt de duurzaamheid van een keramiek met de houtnerflook. Stom glazuur en lichte tonale veranderingen maken tegels en verschillende decoraties elegant geïntegreerd. keramische vloertegels zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen. Ze bieden de beste kwaliteit porseleinen keramische houttegel ter wereld en zien eruit als hout.


Productparameter

Model

HMF615856

Type

Houten tegel

Eén stuk maat

150 * 600 mm

Dikte

9.5-10MM

Materiaal

keramisch

gray and white ceramic floor tile

gray and white ceramic floor tile

keramische vloertegels zijn heel levensecht, de natuurlijke schoonheid van houtnerf en knoop ziet eruit als echte dingen. Het detailniveau is indrukwekkend, zodat u de rustieke houten tegelvloeren kunt waarderen en controleren. Om natuurlijke elementen in uw decoratief ontwerp te brengen, is porseleinen keramische houttegel de ideale keuze. Elke keramische houten plankenvloer is 150 x 600 mm groot. Keramische vloertegels met houtnerfeffect kunnen diepte toevoegen aan veel verschillende interieurstijlen, waaronder modern landschap, industrie, traditie en moderniteit.


Verpakking verzending

wooden tile package

Over de fabriek

wood tile factory
Hot Tags: grijze en witte keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like