Eikenhouten effect keramische vloertegels

Model: HMF815745
Grootte: 150x800mm
Dikte: 9,5-10 mm
Materiaal: Keramiek

Productdetails

Keramische vloertegels met eikenhouteffect maken deel uit van onze serie keramische vloertegels - deze rustieke houten tegelvloeren zijn zorgvuldig vervaardigd om eruit te zien als echte planken en zien er geweldig uit op vloeren en muren. Keramische vloertegels met eikenhouteffect zijn lichtbruin, met een modern ontwerp met houtnerfeffect, structurele details zijn beperkt.

Rustieke houten tegelvloeren met eiken effect geven een werkelijk opmerkelijke gelijkenis met natuurlijk hout; ze zijn duurzaam, waterdicht en handig voor keramische tegels. De serie rustieke houten tegelvloeren maakt gebruik van frisse textuurafwerkingen om houtnerf en knopen gemakkelijk vast te leggen. Creëer verbazingwekkende functionele vloeren en wanden in de keuken, badkamer en gang. Creativiteit - Probeer keramische tegels online, visgraat of tegels te repareren, gebruik kleurpasta om gepersonaliseerde moderne decoratie te creëren!

Porseleinen of keramische houttegels zijn geschikt voor alle toepassingen, maar worden meestal gebruikt voor vloertegels.


Productparameter

Model

HMF815745

Materiaal

Keramiek

Grootte

150x800mm

Dikte

9,5-10 mm


Oak Wood Effect Ceramic Floor Tiles
Met deze lage prijs zijn rustieke houten tegelvloeren, textuur, kleur en textuur met ongelooflijke nauwkeurigheid gedupliceerd.

Deze goedkope tegelvloer met rustieke houtlook geeft u de mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van glorieuze houten vloeren zonder enige ergernis in verband met onderhoud, polijsten, schrapen of verkleuren. Dit komt doordat het geglazuurde keramische oppervlak taai en duurzaam is en goed bestand is tegen dagelijkse schade.

Deze middelgrote keramische vloertegels met houtnerfeffect hebben een afmeting van 15 x 80 cm en zijn ideaal voor elke kamer en kunnen zelfs worden gebruikt als wandtegel voor de badkamer.
Hot Tags: eikenhouten effect keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like