Eiken houteffect keramische vloertegels

Model : HMF815745
Afmeting : 150x800mm
Dikte : 9,5-10 mm
Materiaal : keramiek

Productdetails

Keramische vloertegels met eikenhouteffect maken deel uit van onze serie keramische vloertegels - deze rustieke houten tegelvloeren zijn zorgvuldig vervaardigd om eruit te zien als echte planken en zien er geweldig uit op vloeren en muren. Keramische vloertegels van eikenhouteffect zijn lichtbruin, met een hedendaags houtnerfeffectontwerp, structurele details zijn beperkt.

Rustieke houten tegelvloeren met eikeneffect zorgen voor een werkelijk opmerkelijke gelijkenis met natuurlijk hout; ze zijn duurzaam, waterdicht en handig voor keramische tegels. De serie rustieke houten tegelvloeren maakt gebruik van frisse textuurafwerkingen om gemakkelijk houtnerf en knopen te vangen. Creëer verbazingwekkende functionele vloeren en muren in de keuken, badkamer en gang. Creativiteit - Probeer keramische tegels online, visgraat of tegels te repareren, gebruik kleurpasta om gepersonaliseerde moderne decoratie te creëren!

Porseleinen of keramische houttegels zijn geschikt voor alle toepassingen, maar worden meestal gebruikt voor vloertegels.


Productparameter

Model

HMF815745

Materiaal

keramisch

Grootte

150x800mm

Dikte

9.5-10mm


Eiken houteffect keramische vloertegels


Met deze voordelige rustieke houten tegelvloeren zijn textuur, kleur en textuur met ongelooflijke nauwkeurigheid gedupliceerd.

Deze goedkope tegelvloer met rustieke houtlook biedt u de mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van glorieuze houten vloeren zonder enige hinder met betrekking tot onderhoud, polijsten, schrapen of verkleuren. Dit komt omdat het geglazuurde keramische oppervlak taai en duurzaam is en een sterke weerstand tegen dagelijkse schade heeft.

Deze middelgrote keramische vloertegels met houtnerfeffect hebben een afmeting van 15 x 80 cm en zijn ideaal voor elke ruimte en kunnen zelfs als wandtegel in de badkamer worden gebruikt.


Waarom voor ons kiezen?

1. met rijke ervaring in exporteren bouwmateriaal voor meer dan 10 jaar. We weten heel goed verschillende landen eis voor het reinigen van de douane, en maken uw goederen soepel door de douane.
2.Zorg voor hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische keramische productie.
3. Met 10 jaar ervaring met exporteren service, kunnen wij u zeer effectieve communicatie, volg uw bestellingen, inclusief betreffende de producten.
4. Aangezien we zeer bekend zijn met de Chinese markt voor keramische bouwmaterialen, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de nieuwste inkoopmogelijkheden.
5.Als uw uitstekende partnerschip in China, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, het boeken van zendingen, tolken etc.

Hot Tags: eiken houten effect keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like