Porselein of keramische houten tegel

Model: HMF615102
Grootte: 150x600mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Keramiek / Porselein
Dikte: 9,5-10 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd Mat
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

Als je een fan bent van een traditionele uitstraling, kun je er gemakkelijk een thuis maken door porselein of te introducerenkeramische houten tegel. Deze porseleinen of keramische houten tegels hebben het traditionele patchwork-effectformaat! Ze zijn gemaakt van keramiek, duurzaam, met matte afwerking, geschikt voor thuis! Gebruik keramische houten plankenvloeren in badkamers, keukens, woonruimtes of gangen om een ​​fascinerende retrolook te creëren!


Productparameter


Model

HMF615102

Grootte

150 * 600 mm

Materiaal

Keramiek of porselein

Waterabsorptie

6-8%

Dikte

9,5-10 mm


Porcelain Or Ceramic Wood TileDeze serie keramische tegelvloeren met houten planken heeft een strak houtnerfpatroon dat lijkt op dat van esdoorn of berken. Net als bij hardhout vertaalt deze keramische tegelvloer met houten planken zich in vele ontwerpstijlen. Mix en match meerdere formaten om je eigen aangepaste patroon te creëren.
Uw tegelpatronen voor houten planken zijn nu gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te onderhoudenhouten planktegelpatronen. Deze serie bevat alle verschillende grijze porseleinen houten vloertegels. U moet een vloer of muur maken met een realistisch houten bord met grijze schaduwen. Deze grijze porseleinen houten vloertegel strekt zich uit tot textuur, knopen en markeringen om warmte toe te voegen aan uw huis, net als echte dingen.

Hot Tags: porseleinen of keramische houten tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk