Wandtegels voor slaapkamer hout afwerking

Model: HMF915603
Grootte: 150x900mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Matt
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

Het ontwerp van de muren en de porseleinen of keramische houten tegel hebben een bijzonder groter effect op het algehele uiterlijk en het gevoel van uw huis als ze zijn verspreid over de lengte en breedte van het huis.

Zo, deze keer gaan wij de best mogelijke ontwerpen van muurtegels voor slaapkamerhoutafwerking onderzoeken die een lange manier in het maken van uw huis kan gaan verbazend kan gaan.

Deze prachtige selectie van porseleinen keramische houten tegels is een belangrijke aanvulling op onze originele houten look tegel collectie. Zoals we hebben gevonden een paar meer geweldig uitziende wandtegels voor slaapkamer hout afwerking ontwerpen, moesten we ze ook, eventueel het maken van de combinatie van de twee collecties de meest uitgebreide bron op het web voor houten effect tegels. We waren erg voorzichtig om alleen de mooiste, meest realistische houtnerf ontwerpen te selecteren. Als een belangrijk verschil met echte houten planken, kan deze porseleinen keramische houten tegel ook met succes worden gebruikt op vloeren en muren, die hetzelfde type installatie voor beide toepassingen.


Productparameters

Model

HMF915603

Materiaal

Keramische

KleurBrown

Grootte

150x900 mm

Waterabsorptie

6-8%


wall tiles for bedroom wood finish


  


Dankzij een aantal enorme sprongen en grenzen in het maken van tegels en druktechnieken, u porselein en keramische tegels die kijken en voel je net als echt hout, zonder al het gedoe en de kosten die wordt geleverd met hout. Tegenwoordig zijn enkele van de toonaangevende tegelfabrieken in staat om houtnerf in superhoge resoluties af te drukken op tegels die zijn gemaakt met de textuur van echt hout.

Met de vooruitgang in productieprocessen, porseleinen tegels die lijken op natuurlijk hout zijn wordt gebruikt in grote en kleine projecten. Hout kijken keramische vloer tegels worden steeds de heetste trend in vloeren voor commerciële ruimtes en residentiële omgevingen vanwege hun relatability aan natuurlijk hout zonder onderhoud.


Onze service

1. We hebben deskundig stijl team en bezitten verschillende soorten stijlen aan de wensen van de klant te vervullen.

2. Onze stijlen worden snel bijgewerkt. Regelmatig hebben we de neiging om elke maand nieuwe stijlen te pushen.

3. Ons product zal OEM zijn, voldoen aan de speciale wensen van klanten.

4. Er is een langdurige samenwerking met het bedrijf, zal de producten veel snel en met efficiëntie te creëren, zodat de bestemmingshaven veilig wordt geleverd.

5. Wij bieden monsters voor kopers om te controleren voordat bestellingen worden plaatsen.

6. Wij bieden de beste after-sale service voor de klant.

Hot Tags: Wandtegels voor slaapkamer hout afwerking, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like