Wandtegels voor slaapkamer houtafwerking

Model : HMF915603
Afmeting : 150x900mm
Kleur : bruin
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : Matt
Wateropname : 6-8%

Productdetails

Het ontwerp van de muren en de porseleinen of keramische houten tegels hebben een bijzonder groter effect op het algehele uiterlijk en het gevoel van uw huis, omdat ze over de lengte en breedte van het huis zijn verspreid.

Dus gaan we deze keer de best mogelijke ontwerpen van wandtegels voor slaapkamerhoutafwerking verkennen die een lange weg kunnen afleggen om uw huis er fantastisch uit te laten zien.

Deze prachtige selectie porseleinen keramische houttegels is een belangrijke aanvulling op onze originele houttegelcollectie. Omdat we nog een paar meer verbazingwekkende wandtegels hebben gevonden voor het ontwerpen van slaapkamerhoutafwerking, moesten we ze ook opnemen, waardoor de combinatie van de twee collecties mogelijk de meest uitgebreide bron op het web is voor houteffecttegels. We waren erg voorzichtig om alleen de mooiste, meest realistische houtnerfontwerpen te selecteren. Als een belangrijk verschil met echte houten planken, kan deze porseleinen keramische houttegel ook met succes worden gebruikt op vloeren en muren, waarvoor voor beide toepassingen hetzelfde type installatie vereist is.


Productparameters

Model

HMF915603

Materiaal

keramisch

Kleur Bruin

Grootte

150x900mm

Waterabsorptie

6-8%


wandtegels voor slaapkamer houtafwerking


Dankzij enkele enorme sprongen en grenzen bij het maken en afdrukken van tegels, kunt u porselein en keramische tegels krijgen die er als echt hout uitzien en aanvoelen, zonder al het gedoe en de kosten van hout. Tegenwoordig kunnen enkele toonaangevende tegelfabrieken houtnerf in superhoge resoluties afdrukken op tegels die zijn gemaakt met de textuur van echt hout.

Met de vooruitgang in productieprocessen, worden porseleinen tegels die eruit zien als natuurlijk hout gebruikt in grote en kleine projecten. Houtlook keramische vloertegels worden de populairste trend in vloeren voor commerciële ruimtes en woonomgevingen vanwege hun relateerbaarheid met natuurlijk hout zonder onderhoud.


Onze service

1. We hebben een deskundig stijlteam en bezitten verschillende soorten stijlen om aan de wensen van de klant te voldoen.

2. Onze stijlen worden snel bijgewerkt. Regelmatig hebben we de neiging om elke maand nieuwe stijlen te pushen.

3. Ons product zal OEM zijn, de speciale wensen van klanten ontmoeten.

4. Er is een langdurige samenwerking met het bedrijf, zal de producten veel snel en efficiënt maken om veilig naar de bestemmingshaven te worden afgeleverd.

5. We bieden monsters voor kopers om te controleren voordat ze bestellingen plaatsen.

6. Wij bieden de beste service na verkoop voor de klant.

Hot Tags: Wandtegels voor slaapkamer houtafwerking, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like