Houtnerfeffect Afwerking keramische vloertegels

Model: HMF815217
Grootte: 150x800mm
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 3-6%

Productdetails

Wij zijn een van de groothandel fabrikanten van keramische houten plankenvloeren in China.

Gebruik deze goedkope keramische vloertegels met houtnerfeffect om rijke houteffectontwerpen aan uw vloer toe te voegen. Ze hebben realistische ontwerpen met houteffect en licht vervaagde kleuren, waardoor ze de indruk wekken van een oude, geliefde en onderscheidende vloer. Deze goedkope keramische vloertegels met houtnerfeffect zijn erg kort in lengte en zijn zeer geschikt voor het ontwerpen van een splitseffect.

Deze keramische houten vloertegels met echte korting komen het dichtst in de buurt van een echte houten vloer. Tegelpatronen met houten planken hebben veel voordelen ten opzichte van natuurlijke houten vloeren; ze zijn duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan echt hout, geschikt voor elektrische vloerverwarming en een beter milieu - besparende bomen door porseleinen keramische houten tegels op echte bomen te gebruiken.


Productparameter

Grootte

HMF815217

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

3-6%

Materiaal

Keramiek

Grootte

150x800mm


Wood Grain Effect Finish Ceramic Floor TilesHANSE goedkope keramische houten plankenvloeren hebben prachtige en elegante kenmerken, rijke bruine tinten, met levensechte textuur, textuur en veel voorkomende knopen in natuurlijk hardhout. Het is zeer geschikt voor projecten die een hardhoutuitstraling vereisen, maar materialen die gemakkelijk te onderhouden en onderhoudsvrij zijn.

Als solide keuze voor wandtegels of vloertegels, geeft deze donkerbruine houtachtige vloertegels warmte en natuurlijke schoonheid en is het gemakkelijk te onderhouden. Elke homogene tegel met een houtnerf van 150x800 mm biedt een verscheidenheid aan opties voor interieurontwerp, met een zachtbruin houtuiterlijk en een donkerdere kleur.

Nieuwe keramische houten vloertegels betekent ook dat u gemakkelijk een uniforme uitstraling in uw huis kunt creëren door deze te leggen; het is niet nodig om het te beperken tot" natte" gebieden zoals keukens en badkamers, omdat de keramische houten vloertegels even goed kunnen werken in de woonkamer of slaapkamer, en zelfs het uiterlijk van keramische tegels aan de buitenkant blijft het thema van het buitenleven.


Mogen we wat monsters van u nemen?

Ja! Monsters zijn beschikbaar. we kunnen minder dan 5 kleine monsters gratis verzenden, terwijl de klant de verzendkosten moet betalen.
Onze diensten

Antislip digitaal printen keramische houten tegels voor vloerseries

1. We hebben een professioneel team voor buitenlandse handel, en we kunnen goed voor GG-amp; klantenservice.
2. Stabiele kwaliteit met een redelijke prijs, strikt kwaliteitscontrole.
3. Kleurstabiliteit, Gemakkelijk te installeren, Anti-stof, Zuurvast, Alkali-proof, Hittebestendig, antislip, Wasbaar, Duurzaam.
4. Gebruikt voor indoor GG-versterker; outdoor vloer- en wanddecoratie.
5. We zijn bereid om het orderplan te maken op basis van uw marktvraag.
Hot Tags: houtnerfeffect afwerking keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like