Hout als keramische tegels

Grootte: Aangepast
Dikte: 10 mm
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Matt
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

Hout als keramische tegels is een van de heetste trends in de vloer van vandaag, dus we zijn allemaal op dezelfde pagina hier is een korte beschrijving van houten vloer keramische tegels. Zoals de naam al doet vermoeden, hout zoals keramische tegels is porselein of keramische tegels en zien eruit als hout, dankzij glazuren geschilderd met digitale beeldvorming of inkjetprinters. Volgens Daltile hebben de technologische vooruitgang printers in staat gesteld om de look en feel van handgebeëindigde houten vloeren na te bootsen.

Productparameter

Materiaal

Keramische tegel

Model

HMF815220

Waterabsorptie

6-8%

Dikte

10 mm


Wood Like Ceramic Tile


  

Duurzaamheid

Een van de theorieën over waarom hout als keramische tegels is geworden zo geliefd in de afgelopen jaren is te wijten aan de stevigheid. niet zoals hardhout, houten vloer keramische tegels is tegel die niet beperkt is tot uitsluitend wennen in zeker kamers zoals woonkamers of slaapkamers. In plaats daarvan houten vloer keramische tegel brengt een ding een beetje extra innovatief voor vloeren.

Onderhoud

In feite, een op elk van de beweegredenen houten plank look tegel zal dus goed binnen de antecedently vermelde gebieden is als gevolg van nattigheid heeft geen effect op tegels binnen dezelfde middelen het van invloed op hout. Als houten plank look tegel wordt blootgesteld aan nattigheid is zal leiden tot vervorming, scheuren, uit te breiden, of vlekken in lijn met Daltile.

Fabriek

wood ceramic tiles factory


FAQ

V. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A. Wij zijn een CE, ISO erkende fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM & ODM service zijn beschikbaar.

V. Hoe verzeker je de kwaliteit?
A. Wij inspecteren de kwaliteit tijdens binnenkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

V.Waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?
A: Onze fabriek is gevestigd in Foshan, en we kunnen een chauffeur regelen om je daar te krijgen.

V. Wat is de verschillen tussen keramiek tegel en porselein tegel?
A: Waterabsorptie van keramische tegels ≥ 3%,<0.5% is="" porcelain="" tiles.="">


V: Wat voor pakket heb je?
A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" Pakket,
 
V: u klanten helpen bij het mengen van lading in één container?
A: Ja. We hebben magazijn om verschillende soorten producten te mengen in een container om het vol te maken om uw kosten te verlagen. Wij kunnen professioneel laadplan voor u leveren.
 
V: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen worden geladen in 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling. Anders zou het ongeveer 20 -25 dagen als we nodig hebben om te produceren voor u.


Hot Tags: hout zoals keramische tegel, houten tegel, goedkope tegel, badkamer tegel, keramische tegel, vloertegel, porselein tegel

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk