Hout zoals keramische tegels

hout als keramische tegel 1 Productparameter 2. Keramische tegels technologie voordelen Dikkere Glaze Layer waterdichte glazuurlagen, het gewicht van de glazuurlaag is 20% hoger dan de glazuurlaag van normale tegels. Glazuur-materialen importeren Glazuur importeren is tweemaal zo duur als normaal glazuur. Special ...

Productdetails

Hout zoals keramische tegels is een van de populairste trends in de hedendaagse vloer, dus we staan allemaal op dezelfde pagina hier is een korte beschrijving van houten vloer keramische tegels. Zoals de naam al doet vermoeden, is houtachtige keramische tegels porselein of keramische tegels en ziet het eruit als hout, dankzij glazuren die zijn geverfd met digitale beeldbewerking of inkjetprinters. Volgens Daltile hebben de technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat printers het uiterlijk en het gevoel van met de hand afgewerkte houten vloeren nabootsen.

Productparameter

Materiaal

Keramische tegel

Tegeltype

Keramische tegels voor wand en vloer

Waterabsorptie

6-8%

Dikte (mm)

10mm

Duurzaamheid

Een van de theorieën over waarom houtachtige keramische tegels de afgelopen jaren zo populair zijn geworden, is te danken aan de robuustheid ervan. niet zoals hardhout, houten vloer keramische tegels is tegel die niet beperkt is tot alleen maar wennen aan bepaalde kamers zoals woonkamers of slaapkamers. In plaats daarvan brengt keramische tegel op de houten vloer één ding een extra touch aan vloeren.

Onderhoud

In feite, een op elke van de redenen houten plank kijken tegel zal dus goed binnen de antecedently vermelde gebieden is als gevolg van nattigheid heeft geen effect op tegels binnen dezelfde middelen die het beïnvloedt hout. Als een plank met houten plank eruitziet als het nat is, zal dit vervorming, scheuren, uitzetten of vlekken veroorzaken in overeenstemming met Daltile.

hout als keramische tegels (3)

hout als keramische tegels (5)
Fabriek

hout als keramische tegels (2)


FAQ

V. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A. Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM & ODM service zijn beschikbaar.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?
A. We inspecteren de kwaliteit tijdens inkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

V. Waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?
A: Onze fabriek is gevestigd in Foshan, en we kunnen een chauffeur regelen om u daar te krijgen.

V. Wat zijn de verschillen tussen keramiektegel en porseleintegel?
A: Wateropname van keramische tegels ≥ 3%, <0,5% is="">


Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal Pakket, Klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om het vol te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.


Hot Tags: hout zoals keramische tegels, houten tegels, goedkope tegels, badkamertegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels

Onderzoek

You Might Also Like