Houten plank keramische tegels

houten plank keramische tegel Pakket: standaard export papier doos met houten pallet Betalingsvoorwaarden: T / T of onherroepelijke L / C op zicht Levertijd: met 20 dagen na aanbetaling 2.Product Feature: Houten plank keramische tegels is het startpunt voor elk project om een persoonlijke interieurambiance te creëren ....

Productdetails

houten plank keramische tegels zijn extreem duurzaam en duurzaam omdat ze bestand zijn tegen typische slijtage en niet vervagen bij blootstelling aan direct zonlicht of kunstlicht. In tegenstelling tot hout, kan houten plank keramische tegels nauwelijks verzonken of bekrast worden door de onderliggende slijtlaag van de fotografische laag te beschermen. Dit taaie oppervlak op de vloer is bestand tegen vlekken en is eenvoudig te reinigen

Productparameter

Enkel stuk

150x600 mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

1-3% keramische tegels

rang

GRADE AAA

Houten plank keramische tegels is het startpunt voor elk project om een persoonlijke interieurambiance te creëren. En de houten textuurtegel biedt u een enorme speelruimte. Deze gelamineerde houten tegels worden gekenmerkt door een unieke esthetiek en een ongeëvenaarde kwaliteit. De wijd uiteenlopende decors bevatten iets voor elke smaak. Of u nu de voorkeur geeft aan perfect geëmuleerde houtnerf of anderen, we hebben de best denkbare grijze houtnerftegel voor elke opstelling en elke vereiste.

rustieke houten look-tegels zijn gemakkelijk te installeren en het is snel gedaan in vergelijking met andere soorten vloeren.

Het reinigen van houten tegels is eenvoudig, naast deze vloeren niet gemakkelijk bederven met vocht. We kunnen ze met een natte doek wassen zonder veel moeite van onze kant.

 


houten plank keramische tegels (2)

houten plank keramische tegels (1)

Buitenlandse tentoonstelling


houten plank keramische tegels (3)FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A: 1. Over de kwaliteit, we zijn de exporteur voor 13 jaar, de goede zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens produceren en voor laden, en zou de inspectie foto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?
A. We inspecteren de kwaliteit tijdens inkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

V. Waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?
A: Onze fabriek is gevestigd in Foshan, en we kunnen een chauffeur regelen om u daar te krijgen.

V. Wat zijn de verschillen tussen keramiektegel en porseleintegel?
A: Wateropname van keramische tegels ≥ 3%, <0,5% is="">
 


Hot Tags: houten plank ceramiektegel, houten tegel, goedkope tegel, badkamerstegel, keramische tegel, vloertegel, porseleintegel

Onderzoek

You Might Also Like