Houten tegel naast normale tegel

Model : HMF158655
Grootte : 150x800 mm (aangepast)
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5-10 mm
Wateropname : 3-6%

Productdetails

Een enorme trend in de wereld van interieurontwerp is om een natuurlijke uitstraling in uw huis te brengen. Door een grind te kiezen naast een houten tegel naast de reguliere tegel, kun je dit doen; van een levensecht ontwerp vol knopen en rimpels tot een decoratieve grind naast een houten tegel naast de reguliere tegel.

Kam uw vloeroppervlak door houten vloertegels te introduceren. Ze hebben realistische houteffectontwerpen met knopen en houtnerf - perfect voor een rijke, natuurlijke uitstraling in de badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer. De lengte van deze keramische tegels met technisch uiterlijk is te lang! In feite geeft een van onze langste planken met houteffect ons een modern gevoel van ruimte.


Productparameter

Model

HMF15865

Materiaal

keramisch

Grootte

150x800mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

3-6%


Houten tegel naast normale tegel


Deze houtachtige tegelvloer is warm, medium bruin, met levensecht houteffectontwerp, met knopen en levensechte houtnerf, zeer geschikt voor de natuurlijke stijl in de binnenomgeving. Hoewel krassen op natuurlijke houten vloeren gemakkelijk een constante behandeling en onderhoud kunnen vergen, zijn houtnerf tegelvloeren onderhoudsvrij en hebben een solide oppervlak dat helpt krassen en sporen te voorkomen. Warme, multifunctionele tonen passen perfect bij honderden verschillende kleurafstemmingsschema's; deze keramische houten vloer kan naadloos worden geïntegreerd in elk decoratief schema van het hele gezin.

FAQ

1. Wat is het grootste verschil met anderen?

Onze producten volgen strikt de nationale norm van China, de kern van het verschil is om geïntegreerd decoratievoorstel te bieden, zoals bestratingsontwerpen, visuele ruimte-effectontwerpen enz.,

2. Wat is de levertijd?

Voor tegels met voorraad hebben we 7 dagen levertijd nodig.

Tegel zonder voorraad, 20-25 dagen nodig voor levering; Binnendeur duurt 25-30 dagen voor producties.

3. Hoe kan de veiligheid van goederen tijdens transport worden gegarandeerd?

Wij garanderen het veilige transport van producten vanuit 3 aspecten.

Ten eerste, let goed op verpakkingsmaterialen en details, alle vormplaatsen worden beschermd door extra plastic en harde dozen, breekbare artikelen worden duidelijk geïdentificeerd en worden beschermd door houten kisten of houten kisten.

Bovendien laden containers met professionele werknemers, zware en stabiele items altijd onder lichte goederen, zorg ervoor dat ze niet schudden, niet leunen enz. Alle tegelcontainers gebruiken we zware containers. Advies voor verzekering. we adviseren de geschikte maritieme verzekering, voor CIF-klanten, we kopen alle risicoverzekeringen om uw rechten te beschermen.

Hot Tags: houten tegels naast reguliere tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk