Houten tegel naast houten vloeren

Model : HMF158660
Grootte : 150x800 mm (aangepast)
Kleur : grijs
Materiaal : keramiek
Dikte : 10,5 mm
Oppervlaktebehandeling : Matt
Wateropname : 3-6%

Productdetails

Houten vloertegel zorgt voor warmte, verbetert het uiterlijk van uw kamer en verhoogt de waarde van uw huis. Houten tegels naast houten vloeren hebben verschillende stijlen en materialen. U zult zien dat houten tegels naast houten vloeren ook veel tinten heeft. De houten vloer ziet er niet alleen goed uit, maar is ook duurzaam en geschikt voor gezinnen met huisdieren en kinderen.


Productparameter

Tegel type

Vloer en wand

Grootte

150x800mm

Dikte

10.5mm

Waterabsorptiesnelheid

3-6%

Materiaal

keramisch

Model

HMF158660


Houten tegel naast houten vloeren


Grootschalige series van gerecycled uiterlijk, lichtgrijs en mat oppervlak geven keramische houttegels een uniek houten uiterlijk. Deze grijze houtnerftegel voegt textuur toe aan elke ruimte.

Gebruik eenvoudige houten vloertegels om uw ontwerpstijl in het leven te integreren. Deze houten vloertegels zorgen voor een natuurlijke uitstraling voor uw huis, die gemakkelijk te dragen is. Deze matgrijze houten tegel gebruikt houtskooltextuur en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere paletten en materialen om een aangepast uiterlijk te geven.


Waarom voor ons kiezen?

--1.Rijke ervaring hebben met het exporteren van bouwmateriaal gedurende meer dan 10 jaar. We kennen de vereisten van verschillende landen voor het reinigen van de douane en laten uw goederen soepel door de douane gaan.

--2.Zorg voor hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische keramische productie.

--3.Met 10 jaar ervaring in het exporteren van diensten, kunnen wij u zeer effectieve communicatie bieden, uw bestellingen volgen, inclusief betreffende de producten.

--4. Omdat we bekend zijn met de Chinese markt voor keramische bouwmaterialen, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de nieuwste inkoopmogelijkheden

--5.Als uw uitstekende partnerschip in China, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, het boeken van zendingen, tolken enz.


FAQ

Q1: heeft u een minimale bestelhoeveelheid?

A1: Ja, dat doen we. We bewaren enkele stockontwerpen voor uw selectie. Bovendien hebben we een MOQ-vereiste om de productie te starten. Deze MOQ varieert per techniek en machines. Neem gerust contact met ons op en wij zullen de details voor u controleren.

Q2: Wat is uw doorlooptijd?

A2: Van 2 weken tot 4 weken, dit is afhankelijk van de hoeveelheden van uw bestelling.

Q3: Wat zijn de verzendmethoden van monsters?

A3: Monsters worden meestal verzonden door 4 internationale koeriersbedrijven. Ze zijn: Fedex, DHL, UPS, TNT. Als u al een account hebt bij een van de bovengenoemde bedrijven, kunt u hen vragen om een ophaalservice op ons kantoor te regelen. Of laat ons uw accountnummer weten en wij kunnen dit voor u doen.

Q4: Kunt u me monsters sturen? Zijn ze gratis?

A4: Ja, dat willen we graag. Ze zijn gratis tenzij u grote hoeveelheden monsters nodig hebt. We bieden echter geen gratis verzending. De internationale verzendkosten staan aan uw zijde.

Hot Tags: houten tegels naast houten vloeren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like