Houten tegel naast houten vloeren

Model: HMF158660
Grootte: 150x800mm (Aangepast)
Kleur: Grijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 10,5 mm
Oppervlaktebehandeling: Matt
Waterabsorptie: 3-6%

Productdetails

Houten bevloeringstegelbiedt warmte, verbetert het uiterlijk van uw kamer, en verhoogt de waarde van uw huis. Houten tegels naast houten vloeren heeft een verscheidenheid aan stijlen en materialen. U zult merken dat houten tegels naast houten vloeren ook veel tinten hebben. Naast ziet er geweldig uit, de houten vloer is duurzaam en geschikt voor gezinnen met huisdieren en kinderen.


Productparameter

Tegeltype

Vloer en muur

Grootte

150x800 mm

Dikte

10,5 mm

Waterabsorptiesnelheid

3-6%

Materiaal

Keramische

Model

HMF158660


Wood Tile Next To Wood Floors


  

Grootschalige serie gerecycled uiterlijk, lichtgrijs en mat oppervlak makenkeramische houten tegelhebben een unieke houten uitstraling. Deze grijze houtnergel voegt textuur toe aan elke ruimte.

Gebruik eenvoudige houten vloertegels om uw ontwerpstijl in het leven te integreren. Deze houten vloertegels zorgen voor een natuurlijke uitstraling voor uw huis, die gemakkelijk te dragen en te scheuren is. Deze matgrijze houten tegel maakt gebruik van houtskool textuur en kan gemakkelijk worden afgestemd op andere paletten en materialen om aangepaste uitstraling te brengen.


Waarom voor ons kiezen?

--1.Na rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal voor meer dan 10 jaar. We weten heel goed verschillende landen eis voor het reinigen van de douane, en maak uw goederen gaan door de douane soepel.

--2.Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische productie keramiek.

--3.Met 10 jaar ervaring in het exporteren van service, kunnen wij u zeer effectieve communicatie, volg uw orders op, ook met betrekking tot de Producten.

--4.Aangezien we zeer vertrouwd zijn met de Chinese keramiek bouwmaterialenmarkt, kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de laatste aankoopmogelijkheden

--5.As uw uitstekende partner-schip in China, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, boekingszending, tolken enz.


FAQ

V1: Heeft u een minimale bestelhoeveelheid?

A1: Ja, dat doen we. Wij bewaren enkele voorraadontwerpen voor uw selectie. Bovendien hebben we een M.O.Q eis om de productie te starten. Deze M.O.Q varieert per techniek en machines. Neem gerust contact met ons op en wij controleren de details voor u.

Q2: Wat is uw doorlooptijd?

A2: Van 2 weken tot 4 weken, het varieert per aantal van uw bestelling.

Q3: Wat zijn de verzendmethoden van monsters?

A3: Monsters worden meestal verzonden door 4 internationale koeriersbedrijven. Ze zijn: Fedex, DHL, UPS, TNT. Als u al een account bij een van de bovenstaande bedrijven, u hen vragen om een pick-up te regelen op ons kantoor. Of laat ons uw rekeningnummer weten en wij kunnen dit voor u doen.

Q4: u mij monsters sturen? Zijn ze vrij?

A4: Ja, dat zouden we graag willen.  Ze zijn gratis, tenzij je grote hoeveelheid monsters nodig hebt. We bieden echter geen gratis verzending.  De internationale verzendkosten zullen aan uw kant staan.

Hot Tags: houten tegel naast houten vloeren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like