Houten look als keramische vloertegels

Model: HMF615850
Grootte: 150x600mm
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5-10 mm
Waterabsorptie: 3-6%

Productdetails

Dit soort houten-achtige keramische vloertegels is altijd al beschikbaar geweest, maar is pas sinds kort favoriet bij wereldwijde decoratietrendleiders, grotendeels dankzij sterk verbeterde technologie, zodat het houteffect reëler is dan ooit.

Daarnaast is er het kettingeffect van een toenemende vraag naar authentieke hardhouten vloeren; volgens uw budget, maatvereisten of locatie, kan niet altijd aan de wens voldoen, nu vindt u een release van houten look-achtige keramische vloertegels.

Hoe geweldig is de nieuwe opkomst van houten vloertegels. Er is nu een groot aantal verschillende series houten vloertegels die bijna elk echt hout kunnen nabootsen.

houten vloertegels hebben een verscheidenheid aan tinten, en zelfs steeds meer fabrikanten produceren houten vloertegels imitaties van parketvloeren en kunstparketvloeren, wat zeer geschikt is voor degenen die tegenwoordig van de zeer populaire patroonvloeren houden.

We bieden een verscheidenheid aan vloertegels met houteffect in de groothandel, kies gewoon de meest geschikte vloer voor uw smaak en ideeën; onze consultants kunnen u het beste advies geven om u te helpen bij het kiezen van het type dat het beste bij u past.

Productparameter


Model

HMF615850

Grootte

150 x 600 mm

Dikte

9,5 ~ 10,0 mm

Materiaal

Keramiek

Waterabsorptie

3-6%



Ceramic Wood Tile Flooring-

wooden look like ceramic floor tiles

wooden look like ceramic floor tiles



We zijn allemaal bekend met de schoonheid en elegantie van tegels die eruit zien als houten planken, maar we onderschatten vaak hoe tijdrovend het is om ze in hun beste staat te houden om te voorkomen dat ze verslechteren, en in korte tijd zijn ze niet meer zoals mooi zoals ze zouden moeten zijn.

houten vloertegels hebben een zachtbruine ondergrond en een contrasterende grijze en grijze textuur en knoop, met een echt houten uitstraling. Deze keramische houttegel is gemaakt van 150x900mm dik hout, onderhoudsarm, krasvast en waterdicht. Het is een ideale keuze voor drukke woon- of lichte commerciële ruimtes. Gebruik het om iconische stijlen te creëren op vloeren, sleutelwanden en achterste schotten.

Vloertegels met houteffect zijn echter een uitstekend alternatief voor houten vloeren voor degenen die de voorkeur geven aan houten panelen, maar geen tijd of middelen hebben om ze te onderhouden. De keramische tegels met houteffect kunnen overal worden geplaatst.

Verpakking en verzending

wooden tile package


Fabriek

wood tile factory






Hot Tags: houten look als keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like