Zwart Houten Porseleinen Tegel

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en onderhoudbaarheid van tegelvloeren, maar de voorkeur geeft aan de schoonheid van houten tegelvloeren, dan is de zwarte houten porseleinen tegel de beste keus voor allebei. Het uiterlijk van hout, evenals de duurzaamheid en het lage onderhoud van porselein, stelt u in staat om de gewenste...

Productdetails

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en onderhoudbaarheid van tegelvloeren, maar de voorkeur geeft aan de schoonheid van houten tegelvloeren, dan is de zwarte houten porseleinen tegel de beste keus voor allebei. Het uiterlijk van hout, evenals de duurzaamheid en het lage onderhoud van porselein, stelt u in staat om de gewenste uitstraling te krijgen zonder de functie van de vloer op te offeren. De zwarte houten porseleinen tegels zijn zeer duurzaam, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor zowel zware residentiële en lichte commerciële doeleinden.

Mooie rustieke houten tegelvloeren hebben vorstbestendigheid, chemische corrosiebestendigheid en thermische stralingscompatibiliteit, wat betekent dat het in alle delen van de familie kan worden geïnstalleerd. Rustieke houten tegelvloeren hebben prachtige, klassieke designelementen, ongeacht waar geïnstalleerd, zal u elegantie brengen.


Productparameter

Model

HMF915622

Grootte

150x900 mm

Materiaal

Keramische

Dikte

10,5 mm

Absorptie

1-3%


black wood porcelain tile  

De zwarte keramische vloer houten tegels die u geïnstalleerd creëert een perfecte basispalet, het toevoegen van een moderne en charmante sfeer. Met alle schoonheid van natuurlijke porseleinen keramische houten tegels, uw zwarte eiken houten effect keramische vloertegels is absoluut de juiste keuze.

Zwarte houtnerf homogene tegels, na vloercorrectie, hebben het uiterlijk van natuurlijk hout en de duurzaamheid van porselein keramische houten tegels. Het 150x900mm inch formaat zorgt ervoor dat uw vloer er natuurlijker uitziet. Gecombineerd met het feit dat deze porseleinen keramische houten tegel zijn gecorrigeerd - installeer gewoon grouting naden zo klein als 1/16 inch, en uw nieuwe huis vloer ziet er natuurlijk, maar gemakkelijk schoon te maken.
Hot Tags: zwart hout porselein tegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like