Zwart hout porseleinen tegel

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en onderhoudbaarheid van tegelvloeren, maar de voorkeur geeft aan de schoonheid van houten tegelvloeren, dan is de zwarte houten porseleinen tegel de beste keuze voor beide. Het uiterlijk van hout, evenals de duurzaamheid en het lage onderhoud van porselein, stellen u in staat om de gewenste ...

Productdetails

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en onderhoudbaarheid van tegelvloeren, maar de voorkeur geeft aan de schoonheid van houten tegelvloeren, dan is de zwarte houten porseleinen tegel de beste keuze voor beide. Door het uiterlijk van hout, evenals de duurzaamheid en het lage onderhoud van porselein, kunt u het gewenste uiterlijk krijgen zonder de functie van de vloer op te offeren. De zwarte houten porseleinen tegels zijn zeer duurzaam, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor zowel zware residentiële als lichte commerciële doeleinden.

Mooie rustieke houten tegelvloeren hebben vorstbestendigheid, chemische corrosieweerstand en compatibiliteit met thermische straling, wat betekent dat het in alle delen van de familie kan worden geïnstalleerd. Rustieke houten tegelvloeren hebben prachtige, klassieke designelementen, ongeacht waar deze zijn geïnstalleerd, zorgen voor elegantie.

Product parameter

Model

HMF915622

Grootte (MM):

150x900mm

Materiaal

keramisch

Dikte (MM):

10.5mm

Absorptie:

1-3%

black wood porcelain tile

black wood porcelain tile

De zwarte keramische vloertegels die u hebt geïnstalleerd, creëren een perfect basispalet en voegen een moderne en charmante sfeer toe. Met alle schoonheid van natuurlijke porseleinen keramische houttegels, zijn uw zwarte eiken houten effect keramische vloertegels absoluut de juiste keuze.

Homogene tegels van zwarte houtnerf hebben na vloercorrectie het uiterlijk van natuurlijk hout en de duurzaamheid van porseleinen keramische houttegels. Door de grootte van 150 x 900 mm ziet uw vloer er natuurlijker uit. In combinatie met het feit dat deze porseleinen keramische houten tegels zijn gecorrigeerd, installeert u gewoon voegnaden van slechts 1/16 inch en ziet uw nieuwe thuisvloer er natuurlijk uit, maar gemakkelijk schoon te maken.

Verpakking en verzending

package


Onze fabriek

wooden tile factory

 

 

Wereldwijde samenwerking

Global Cooperation

 

FAQ

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,


Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.


Onderzoek