Geglazuurde porseleinen houten vloertegel

Model : HJ2916M
Afmeting : 200x900mm
Kleur : bruin
Materiaal : porselein
Dikte : 10 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : 6-8%

Productdetails

De geglazuurde porseleinen houten vloertegel heeft de bruine tint van verweringstint, met knopen en texturen, waardoor het meest realistische houtbeeld ontstaat. Dit bord creëert een warme en warme sfeer. Het kost jaren om echt hout te gebruiken. Lichte, neutrale kleuren kunnen worden gebruikt in de keuken of woonkamer vloer of onverwachte ruimte, zoals slaapkamers met muren, badkamer rug schotten of werkbladen. Deze duurzame houten gevel biedt extreme ontwerpveelzijdigheid om gebieden te bereiken die niet echt vochtig zijn.

Geglazuurde porseleinen houten vloertegel is een soort hoogwaardige houten tegelvloer met rectificatierand. Het gebruikt een verbazingwekkende grootte van 200x900 mm en heeft een verbazingwekkende authentieke oude houtstructuur. Deze porseleinen keramische houten tegels vereisen een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat ze vrij van defecten zijn en consistentie in grootte en toon bereiken.


Productparameters

Model

HJ2916M

Materiaal

Porselein

Grootte

200x900mm

Dikte

10mm

Oppervlakteafwerking

geglazuurd

Waterabsorptie

6-8%


geglazuurde porseleinen houten vloertegel


De porseleinen houtachtige vloeren hebben een lage glans en subtiele toonveranderingen creëren een perfecte moderne uitstraling voor allerlei decoratieve schema's. De rustieke houten tegelvloeren zijn gemaakt door high-definition digitaal printen met behulp van inkjettechnologie om houtachtige replica's te maken. Deze rechthoekige tegelvloer met rustieke houtlook is gemaakt van duurzaam porselein, geschikt voor installatie op muren en vloeren en heeft een ondoordringbaar waterabsorptieniveau.

Van de keuken tot de badkamer, de porseleinen keramische houttegel voegt warmte toe aan de vloer van elke kamer. Deze rijk geglazuurde porseleinen houten vloertegel heeft de eenvoudige charme van natuurlijk hout, maar is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Grote geglazuurde porseleinen houten vloertegels van 200 x 900 mm zien eruit als echte dingen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw familie toe te voegen die jaren heeft geduurd.


Waarom kiezen voor HANSE?

* Hogere techniek vereist, betere prestaties
* Gladde textuur en variëteiten van pattens
* Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
* Gemaakt van inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en vriendelijke service
* Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurstenen, zachte kleur

Hot Tags: geglazuurde porseleinen houten vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like