Geglazuurde porseleinen houten vloertegel

Model: HJ2916M
Grootte: 200x900mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Porselein
Dikte: 10 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

De geglazuurde porseleinen houten vloertegel heeft de bruine tint van verwering, met knopen en texturen, waardoor het meest realistische hout uiterlijk ontstaat. Deze plank zorgt voor een warme en warme sfeer. Het duurt jaren om echt hout te gebruiken. Lichte, neutrale kleuren kunnen worden gebruikt in de keuken- of woonkamervloer of in onverwachte ruimtes, zoals slaapkamers met muren, achterwanden in de badkamer of werkbladen. Deze duurzame houten gevel biedt extreme ontwerpveelzijdigheid om gebieden te bereiken die niet echt vochtig zijn.

Geglazuurde porseleinen houten vloertegel is een soort high-end houten tegelvloer met rectificatie rand. Het gebruikt een verbazingwekkende afmeting van 200x900 mm en heeft een verbazingwekkende authentieke oude houtstructuur. Deze porseleinen keramische houttegels vereisen een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat ze geen gebreken vertonen en consistentie in grootte en toon bereiken.


Productparameters

Model

HJ2916M

Materiaal

Porselein

Grootte

200x900mm

Dikte

10 mm

Oppervlakteafwerking

Geglazuurd

Waterabsorptie

6-8%


glazed porcelain wood floor tileDe porseleinen houtachtige vloeren hebben een lage glans en subtiele toonveranderingen creëren een perfecte moderne look voor allerlei decoratieve schema's. De rustieke houten tegelvloeren zijn gemaakt door middel van high-definition digitaal printen met behulp van inkjettechnologie om houtachtige replica's te maken. Deze rechthoekige tegelvloer in rustieke houtlook is gemaakt van duurzaam porselein, geschikt voor plaatsing op muren en vloeren en heeft een ondoordringbaar waterabsorptieniveau.

Van de keuken tot de badkamer, de porseleinen keramische houttegel voegt warmte toe aan de vloer van elke kamer. Deze vloertegel van rijk geglazuurd porselein heeft de eenvoudige charme van natuurlijk hout, maar is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Grote 200 x 900 mm geglazuurde porseleinen houten vloertegel ziet eruit als echte dingen.' is nog nooit zo eenvoudig geweest om jarenlang een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw gezin toe te voegen.
Hot Tags: geglazuurde porseleinen houten vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like