Buiten houtnerf porseleinen tegel

Model: HJ2902FM
Grootte: 200x900mm
Dikte: 9,5-10 mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Door de introductie van deze porseleinen tegel met houtnerf voor buiten, Light Oak 200x900mm tegelvloer met rustieke houtlook, was het nog nooit zo eenvoudig om een ​​natuurlijke uitstraling in uw huis te creëren. Deze rustieke houten tegelvloer is gemaakt van duurzaam porselein met een antislip oppervlak en een realistisch houteffect. De groothandel in porseleinen tegelvloeren met houten planken heeft subtiele en natuurlijke matte effecten. Bestel monsters voor volledige resultaten.

Vind deze porseleinen tegel met houtnerf voor buiten op onze verzamelpagina, we bieden een verscheidenheid aan hoogwaardige houtlooktegels die online of in de winkel kunnen worden gekocht.


Productparameter


Model

HJ2902FM

Materiaal

Porselein

Grootte

200x900mm

Waterabsorptie

0.5%

Dikte

9,5-10 mmoutdoor wood grain porcelain tilePorseleinen tegels met houtnerf voor buiten zijn een van de belangrijkste trends van porseleinen keramische houten tegels voor binnen en buiten. Ze vangen de schoonheid van natuurlijk hout en combineren het met de duurzaamheid van rustieke houten tegelvloeren.

De natuurlijke uitstraling van dit type rustieke houten tegelvloeren combineert alle esthetiek van hout met de duurzaamheid van de tegel, zodat u elke kamer een elegante hardhouten uitstraling kunt geven.

De porseleinen houtachtige vloer is het basisonderdeel van het gebouw en bepaalt de esthetische stijl van de woon- en commerciële omgeving.

De keuze van porseleinen tegelvloeren met houten planken moet gebaseerd zijn op het uiteindelijke resultaat dat u wilt bereiken, en, afhankelijk van de decoratie van elke omgeving, de tegels zo goed mogelijk matchen om een ​​uniform en harmonieus effect te creëren; Bij het vervangen van de vloer in het renovatieproject of het leggen van nieuwe vloeren in de nieuwbouw zijn er veel keuzes om uit te kiezen, zodat u uw eigen vloer kunt creëren. Persoonlijke stijl.
Hot Tags: outdoor houtnerf porseleinen tegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like