Porseleinen tegel voor buitenhout

Model : HJ2902FM
Afmeting : 200x900mm
Dikte : 9,5-10 mm
Materiaal : porselein
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Door de introductie van deze outdoor houtnerf porseleinen tegel, Light Oak 200x900mm rustieke houtlook tegelvloeren, was het nog nooit zo eenvoudig om een natuurlijke uitstraling in uw huis te creëren. Deze rustieke houten tegelvloeren zijn gemaakt van duurzaam porselein met een antislipoppervlak en een realistisch houteffectontwerp. De parketvloeren in de groothandel voor houten planken hebben subtiele en natuurlijke matte effecten. Bestel monsters voor volledige resultaten.

Vind deze buiten houtnerf porseleinen tegel op onze collectiepagina, we bieden een verscheidenheid aan hoogwaardige houtlooktegels die online of in de winkel te koop zijn.


Productparameter

Model

HJ2902FM

Materiaal

Porselein

Grootte

200x900mm

Waterabsorptie

0,5%

Dikte

9.5-10mm


buiten houtnerf porseleinen tegel


Porseleinen tegels voor buitenhoutnerf zijn een van de belangrijkste trends in keramische porseleinen houttegels voor binnen en buiten. Ze vangen de schoonheid van natuurlijk hout en combineren het met de duurzaamheid van rustieke houten tegelvloeren.

Het natuurlijke uiterlijk van dit type rustieke houten tegelvloeren combineert alle esthetiek van hout met de duurzaamheid van de tegel, zodat u een elegante hardhouten uitstraling voor elke kamer kunt bieden.

De porseleinen houtachtige vloer is het basiselement van het gebouw, dat de esthetische stijl van de woon- en commerciële omgeving bepaalt.

De keuze van houten porseleinen tegelvloeren moet gebaseerd zijn op de uiteindelijke resultaten die u wilt bereiken, en volgens de decoratie van elke instelling, de tegels zoveel mogelijk matchen om een uniform en harmonieus effect te creëren; bij het vervangen van de vloer in het renovatieproject of het leggen van nieuwe vloeren in het nieuw gebouwde pand, zijn er veel keuzes om uit te kiezen, zodat u uw eigen kunt maken. Persoonlijke stijl.


Onze diensten

1. Hanse Keramiek heeft meer dan 15 jaar exportervaring op het gebied van tegels, we kennen alle internationale handelsregels van verschillende landen.

2. Onze fabriek heeft 80% van de producten op voorraad, dus we kunnen de levering als uw verzoek uitvoeren.
3. Hanse Ceramics kan omgaan met groothandel, detailhandel, overzeese projecten en particuliere woningdecoratie en een aantal speciale designproducten aanvragen van alle klanten.
4. We zijn altijd gericht op de kwaliteit van onze tegels en de beste service voor onze gerespecteerde klanten.

Hot Tags: outdoor houtnerf porseleinen tegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like