Porselein houten vloer badkamer

Model: HJ 2910 M
Grootte: 300 x 900 mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Het leggen van houten vloeren in badkamers werd ooit als een groot taboe beschouwd. Spetters, waterophoping en zelfs een hoge luchtvochtigheid kunnen het materiaal beschadigen en vervormen, waardoor het in korte tijd onbruikbaar wordt. De porseleinen houten vloerbadkamer kan hier dit probleem oplossen. Porseleinen keramische houttegels kunnen zonder veel onderhoud in de badkamer worden verkregen. Ben je verliefd op patronen van houten planktegels? Accepteer het! Meng je houten tegels met geglazuurde porseleinen keramische tegels in de juiste tinten. Als u de porseleinen of keramische houten tegels in de doucheruimte legt, moet u bovendien de rest van de badkamer blijven bedekken. Je creëert de meest rustige en stille kamer in het hele huis.


Productparameter

Model

HJ 2910 M

Materiaal

Porselein

Grootte

200 x 900 mm

Waterabsorptie

0.5%


porcelain-wood-floor-bathroom


In de badkamer hebben we veel variabelen waarmee we rekening moeten houden: de kamer is bijzonder vochtig en het gebruik van bijtende reinigingsmiddelen voor het reinigen.

porselein of keramische houttegel uiterlijk trend is sterk, we hebben een aantal verbazingwekkende porseleinen keramische houttegel ontwerpconcepten gevonden. Het uiterlijk en de stijl zijn van toepassing op porselein en keramische tegels, van rustiek, antiek, verweerd en geregenereerd tot modern en antiek, zelfs het uiterlijk van parketvloeren. Het belangrijkste is dat deze rustieke houten tegelvloeren overal kunnen worden gebruikt - keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer, evenals vloer- en wandontwerp.

Een delicaat en zeer gedenkwaardig oppervlak zoals hout ontmoet een nieuwe uitdrukking in porselein: tegenwoordig heeft de houten tegel van' een duurzame, waterdichte en perfecte keuze voor een badkamervloer.

Vooral de simpele badkamer. Boerderijen en eenvoudige ontwerpen zijn erg populair, wat tot uiting komt in veranderingen in elementen die we als vanzelfsprekend beschouwen. Je kunt eindelijk die douche met houten tegels krijgen die je altijd al wilde


Waarom voor ons kiezen?

1. We hebben al meer dan 1 0 jaar een rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal. We kennen heel goed de verschillende landenvereisten voor het schoonmaken van de douane en zorgen ervoor dat uw goederen soepel door de douane gaan.
2. Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar' ervaring in keramische productie van keramiek.
3. Met 10 jaar ervaring met het exporteren van service, kunnen we u zeer effectieve communicatie bieden, uw bestellingen volgen, ook met betrekking tot de producten.

FAQ

V 1: wat is uw MOQ?
A 1: als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is de 1 * 20 huisarts de basishoeveelheid.
V 2: wat voor soort pakket heb je?
A 2: neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,
V 3: kunt u OEM voor ons maken?
A 3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.
V 4: kunt u gratis monsters sturen?
A 4: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: porselein houten vloer badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like