Donkere houtlook tegel

Model : N8153035H
Afmeting : 150x800mm
Dikte : 9,5-10 mm
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : Matt
Wateropname : 6-8%

Productdetails

Het oppervlak van de houten tegel is glad en delicaat, zonder en pinhole of zwarte vlekken, stofvrij en gemakkelijk te reinigen. Plat als een geheel, keramische houten tegel door hoge druk en 1280 graden temperatuur met 6-8% waterabsorptie.

Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloertegels in verschillende kleuren met afmetingen van 150 * 600 mm / 150 * 800 mm / 150 * 900 mm enzovoort. En alle producten zijn ISO9001: 2000 gecertificeerd. "De beste kwaliteit, de beste prijs." Het is ons operatieprincipe. Onze producten worden voornamelijk geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, enzovoort. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of anderen. Wij zullen het beste voor u doen.


Productparameter

Model

N8153035H

Grootte

150x800mm

Materiaal

keramisch

Naam

Keramische tegel in donker houtlook

Kleurenfamilie

Mix kleur, beschikbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Tegeltype

Vloertegels, wandtegels

Gebruik gebied

Geschikt zijn voor Villa, Markt, Kantoorgebouw, Hotel, Bar, Badkamer, Keuken, Woonkamer, etc.

Dikte

Houtlook tegel van 9,5 - 10 mm

Waterabsorptie

6-8%

Aangepast

OEM is welkom

Certificaat

ISO 9001, CE

Pakket

Dozen en houten pallets


Donkere houtlook tegel


Onze service

Productienetwerk

Het HANSE-productienetwerk brengt de nieuwste wereldwijde trends en innovatie voor de deur van onze klanten. Onze uitgebreide capaciteit vertaalt zich in een uitgebreide selectie en onmiddellijke distributie. Met HANSE hebben klanten snel toegang tot unieke en in veel gevallen first-to-market-producten.

Selectie

HANSE wordt de marktleider in geglazuurde keramische tegels, porseleinen tegels. We bieden de nieuwste kleuren, afwerkingen en texturen, vergezeld van een breed assortiment coördinerende sier- en accentstukken.

Service

HANSE-services zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Wij bieden exclusieve programma's die dealers, huizenbouwers, commerciële bouwers, aannemers, architecten en ontwerpers helpen de verwachtingen van hun klanten te overtreffen, terwijl projecten op schema en binnen het budget blijven. Ons ervaren team helpt bij het hele proces van materiaalspecificatie en selectie tot en met de planning van de levering. We bieden ook complete ondersteuning voor merchandising, marketing en productkennis om het succes van elk project te garanderen.

Waarde

HANSE streeft ernaar de waarde die we aan elke klant leveren te maximaliseren. Het HANSE-team ontwikkelt, inkoopt en raffineert voortdurend om de beste producten voor de beste prijs te leveren.

Hot Tags: donker hout look tegel, hout tegel, goedkope tegel, badkamer tegel, keramische tegels, vloertegel, porseleinen tegel

Onderzoek

You Might Also Like