Donkere houten look tegel

Donkere houten look tegel

Model: HMF10208
Grootte: 200x1000mm
Dikte: 11,5 mm
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Mat
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

Het oppervlak van de houten tegel is glad en delicaat, zonder pinhole of zwarte vlekken, stofvrij en gemakkelijk schoon te maken. Vlak als geheel, keramische houten tegel door hoge druk en 1280 graden temperatuur met 6-8% waterabsorptie.

Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloer houten tegels in verschillende kleuren met grootte van 150 * 600 mm / 150 * 800 mm / 150 * 900 mm en ga zo maar door. En alle producten hebben certificering ISO9001:2000 behaald. "De beste kwaliteit, de beste prijs." Het is ons werkingsprincipe. Onze producten worden voornamelijk geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, midden-oosten en ga zo maar door. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of anderen. Wij zullen het beste voor u doen.


Productparameter

Model

HMF10208

Grootte

200x1000mm

Materiaal

Keramische

Naam

Donkere houten look tegel

Kleurenfamilie

Mix kleur, verkrijgbaar in alle ontwerpen en kleuren

Tegeltype

Vloertegels, Wandtegels

Gebruiksgebied

Wees geschikt voor Villa, Markt, Kantoorgebouw, Hotel, Bar, Badkamer, Keuken, Woonkamer, etc.

Dikte

11,5 mm houtlook tegel

Waterabsorptie

6-8%

Aangepaste

OEM is welkom

Certificaat

ISO 9001, CE

Pakket

Kartons en houten pallets


Dark Wood Look TileOnze service

Productienetwerk

Hanse productienetwerk brengt de nieuwste wereldwijde trends en innovatie voor de deur van onze klanten. Onze expansieve capaciteit vertaalt zich in een uitgebreide selectie en onmiddellijke distributie. Met HANSE hebben klanten snel toegang tot unieke en in veel gevallen first-to-market producten.

Selectie

HANSE wordt de modeleider in geglazuurde keramische tegels, porseleinen tegels. Wij bieden de nieuwste kleuren, afwerkingen en texturen, vergezeld van een breed assortiment coördinerende trim- en accentstukken.

Service

HANSE-diensten zijn afgestemd op de gespecialiseerde behoeften van klanten. Wij bieden exclusieve programma's die dealers, huizenbouwers, commerciële bouwers, aannemers, architecten en ontwerpers helpen de verwachtingen van hun klanten overtreffen, terwijl ze projecten op schema en binnen het budget houden. Ons ervaren team assisteert bij het gehele proces van materiaalspecificatie en selectie tot en met de planning van de levering. We bieden ook volledige ondersteuning voor merchandising, marketing en productkennis om het succes van elk project te garanderen.

Waarde

HANSE zet zich in om de waarde die we aan elke klant leveren te maximaliseren. Het HANSE-team is voortdurend bezig met het ontwikkelen, inkopen en verfijnen om de beste producten te leveren op de beste waarde.

Hot Tags: donkere houten look tegel, houten tegel, goedkope tegel, badkamer tegel, keramische tegel, vloer tegel, porselein tegel

Onderzoek

You Might Also Like