Houten plank keramische tegel

Model: HMF815760
Grootte: 150x800mm
Dikte: 9,5-10 mm
Materiaal: Keramiek
Waterabsorptie: 1-3%

Productdetails


Keramische tegels met houten planken zijn extreem duurzaam en duurzaam omdat ze bestand zijn tegen typische slijtage en niet vervagen bij blootstelling aan direct zonlicht of kunstlicht. In tegenstelling tot hout kunnen keramische tegels met houten planken nauwelijks worden verzonken of bekrast door de onderliggende slijtlaag van de fotografische laag te beschermen. Dit taaie oppervlak op de vloer is vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken

Productparameter


Model

HMF815760

Grootte

150x800 mm keramische tegel

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

1-3%Wood Plank Ceramic Tile


Keramische tegels met houten planken zijn het uitgangspunt voor elk project om een ​​persoonlijke sfeer in het interieur te creëren. En tegels met een houtstructuur bieden u een enorme speelruimte. Deze laminaathouten tegels worden gekenmerkt door een unieke esthetiek en ongeëvenaarde kwaliteit. De uiteenlopende decors bieden voor elk wat wils. Of u nu de voorkeur geeft aan perfect nagebootste houtnerf of een andere, wij hebben de best denkbare grijze houtnerftegel voor elke setting en vereiste.

rustieke houtlook tegels zijn eenvoudig te plaatsen en het is snel gedaan in vergelijking met andere soorten vloeren.

Het schoonmaken van houten tegels is eenvoudig, daarnaast bederven deze vloeren niet snel met vocht. We kunnen ze zonder veel moeite met een natte doek wassen.


Buitenlandse tentoonstelling


wood plank ceramic tile - exhibition


FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A: 1. Over de kwaliteit, we zijn de exporteur 13 jaar geweest, het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, aangezien we voor u moeten produceren.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?
A. We inspecteren de kwaliteit tijdens binnenkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

V. Waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?
A: Onze fabriek is gevestigd in Foshan en we kunnen een chauffeur regelen om u daarheen te brengen.

V. Welke' s de verschillen tussen keramische tegels en porseleinen tegels?
A: Wateropname van keramische tegels ≥ 3%,< 0,5%="" is="" porseleinen="">Hot Tags: houten plankkeramische tegel, houten tegel, goedkope tegel, badkamertegel, ceramiektegel, vloertegel, porseleintegel

Onderzoek

You Might Also Like